Hogyan taroljatok a baba etelet kirandulasokkor? Hogy melegititek? Barmilyen praktikus otlet?
7 honapos babaval mennek egy napra.
Kis hutotaskat tudok beszerezni az etelek tarolasahoz, de nem fogom tudni sehol felmelegiteni...
Én ilyenkor üvegeset szoktam vinni, ezt nem szoktam melegíteni, mert megeszi úgy is.
De vihetsz pl kis termoszba forró vizet meg egy kis tálat és bele állítod a forró vízbe a bébi ételt.
Megnezem majd, hatha talalok uvegeset neki. Bar eleg rovid a lista, hogy mi lehet benne.
Ekcemaja van, volt mar jo par zoldsegre es gyumolcsre allergias reakcioja. Eddig csak burgonya/edesburgonya/alma valt be. Meg a repatol is kiuteses lett...
Raadasul meg laktoz erzekeny is.
ilyen esetre gyümölcsös kajákat vittem, azt nem kell melegíteni. illetve a cici mindig kéznél volt, és bármikor pótolt bmilyen kimaradt kaját.
a hűtőtáska amúgy melegen tartásra is jó.
Ha van jó termoszod és forrón tárolod benne a vizet (közel gyöngyösen ha mikrózod) akkor akár 5-6 óra múlva is meleg lesz.
Én a pepcoban vettem termoszt, otthon leteszteltem, hogy meddig tartja a hőt és így tudtam kalkulálni később ha elindultunk. De nekem tápszerhez kellett, ha neked melegítésre, akkor simán elrakhatod forralva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!