Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan taroljatok a baba...

Hogyan taroljatok a baba etelet kirandulasokkor? Hogy melegititek? Barmilyen praktikus otlet?

Figyelt kérdés

7 honapos babaval mennek egy napra.

Kis hutotaskat tudok beszerezni az etelek tarolasahoz, de nem fogom tudni sehol felmelegiteni...

2017. júl. 5. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem melegítem. üvegeset viszek, csak kinyitom és kész.
2017. júl. 5. 07:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor üvegeset szoktam vinni, ezt nem szoktam melegíteni, mert megeszi úgy is.

De vihetsz pl kis termoszba forró vizet meg egy kis tálat és bele állítod a forró vízbe a bébi ételt.

2017. júl. 5. 07:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az üvegeshez még hűtőtáska sem kell.
2017. júl. 5. 07:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre az esetekre üvegeset vittem mindig.
2017. júl. 5. 08:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyenkor üvegeset vittem, sokkal egyszerűbb. Érdemes kipróbálod előtte, melyik az a fajta, amit a babád megeszik.
2017. júl. 5. 08:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Megnezem majd, hatha talalok uvegeset neki. Bar eleg rovid a lista, hogy mi lehet benne.

Ekcemaja van, volt mar jo par zoldsegre es gyumolcsre allergias reakcioja. Eddig csak burgonya/edesburgonya/alma valt be. Meg a repatol is kiuteses lett...

Raadasul meg laktoz erzekeny is.

2017. júl. 5. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére sok fajta van. 4 hónapos jelzéssel van pl csak alma, csak sütőtök, csak alma-krumpli :)
2017. júl. 5. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

ilyen esetre gyümölcsös kajákat vittem, azt nem kell melegíteni. illetve a cici mindig kéznél volt, és bármikor pótolt bmilyen kimaradt kaját.

a hűtőtáska amúgy melegen tartásra is jó.

2017. júl. 5. 08:37
 9/12 anonim ***** válasza:
amúgy ha lereszelsz előre almát, és bedobozolod/poharazod, annak sem kell melegítés, és minden gond nélkül lehet a gyereknek adni. az anyatejtároló poharak (pl avent) tökéletesek erre a célra (annyira, h az enyém már 6 éves, de sokszor még ebben visszük magunkkal a kaját -mazsola, sós mogyoró, stb- a játszótérre)
2017. júl. 5. 08:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha van jó termoszod és forrón tárolod benne a vizet (közel gyöngyösen ha mikrózod) akkor akár 5-6 óra múlva is meleg lesz.

Én a pepcoban vettem termoszt, otthon leteszteltem, hogy meddig tartja a hőt és így tudtam kalkulálni később ha elindultunk. De nekem tápszerhez kellett, ha neked melegítésre, akkor simán elrakhatod forralva is.

2017. júl. 5. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!