Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem mindenki akar gyereket!...

Nem mindenki akar gyereket! Miért kell ezt erőltetni?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom mintha az életünk múlna rajta, úgy nyomul mindenki ezzel: jajj hát mikor lesz már gyereked?? Nem akarok! Mit nem lehet ezen felfogni? Miért piszkálják az emberek egymást ezzel? Mit zavarja egy másik embert, mit befolyásolja ez az ő életét, h ÉN mit csinálok??

Nem akarok 0/24ben etetni, pelenkát cserélni, mosni, legozni, sírást hallgatni és semmit ne csinalhassak ezentúl. Tudom, mert látom rokonok esetén is... Elmegyünk és az egész nap ebből áll már évek óta... Hát köszönöm szépen én ebből nem kérek. Még pisilni se lehet úgy, h ne üvöltsön a gyerek az anyja után mikor ott hagyja... Borzasztó...

Én tökéletesen jól vagyok gyerek nélkül, szabad vagyok, élem az életem! Mit zavarja ez a szomszédot, ismerősöket vagy bárkit??

2022. dec. 10. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

10, igen, ez az érdekes, hogy tele van ez a kategória olyan nagyon boldog és teljes életű gyerektelenekkel, akik mindig minden kérdésre első válaszban ugranak megjegyezni, hogy naaaa EZÉRT nincs nekem gyerekem, ami tök irreleváns a kérdés szempontjából.

Akinek boldog és teljes az elete, az éli és nem a gyakorin lóg, hogy bizonygassa. Egyszer nekem is az lesz megint, csak a szoptatásnak legyen vége... 🤣

2022. dec. 10. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

" mert hát annak akinek van "nem érti", hogy miért nem akarsz"

Nekem van és meg tudom érteni azt is, aki nem akar. Minkét oldal mellett és ellen tudok felhozni érveket.

Az emberek sokszor keresnek beszédtémát, a gyerekvállalás, egy kimondottan hétköznapi, ugyanakkor puskaporos téma tud lenni.

2022. dec. 10. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem érint, mert vagy 3 gyerekem, de a helyedben nem viselném el! Ha nem akarnék gyereket, de mások nyúznának vele, akkor tuti redukálnám a találkozásokat, vagy megszakítanám a kapcsolatot. A szomszédot elkerülném, lerendezve egy köszönéssel. A rokonokhoz nem járnék, ha csak erről tudnak beszélni. El kell nekik mondani, hogy mi az álláspontod a témában, és ezt vagy elfogadják, vagy nem kell sűrűn találkozni. Ne hagyd magad!!!!
2022. dec. 10. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Ezeket a kerdeseket ugy is utalom hogy en meg gyereket is akarok.

Férjemmel probalkoztunk es a csaladbol havi szinten jott a kerdes hogy van e mar jo hir .. ez akkor is zavarja az embert ha tervezi.

Sajnos mi elvesztettuk a babát, de ha valaki újra kezdene a kerdezoskodest biztos neki mennek...

Teljesen mindegy akar e valaki gyereket vagy nem, a kulvilagnak ehhez semmi koze es a kerdezoskodoknek pedig le lehetne allnia.

2022. dec. 10. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Az emberek idióták, nem kell velük foglalkozni.

Én sem akarok (egészségi ok miatt), de a családom folyamat beszólogat.

- jaj, hát anyukád is megoldotta - ja, végülis 11 voltam, amikor meghalt a betegsége szövődményeibe

- a gyerek az élet értelme (szerintem meg sok másik, sokkal hasznosabb, fejlesztőbb dolgot is lehet csinálni, pl tanulni, művelődni, sportolni, stb)

- mi lesz így a családnévvel

- a barátodat igazán megajándékozhatnád egy gyerekkel - WTF? Komolyan?

Stb. Annyira már nem érdekel, de amikor 10002x-re is elkezdik, na akkor felállok és hazajövök.

2022. dec. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!