Gyerekeskent megerted azt, aki nem akar gyereket vallalni?
A megértés erős kifejezés. Eleve azt nem értem meg,hogy mit keresnek ebben a kategóriában.
Válaszolnál rá,kérdező értelmesen?
Másodsorban egy másik világból valónak tartom őket. Afféle párhuzamos univerzumban élnek a gyerekesek mellett.
Én nem kezdem egy ilyen kérdésnél a saját családos életemet szidni,becsmérelni,vagy nem kezdek el panaszkodni,mint sokan mások.
Igazából majdnem mindent megtehetek gyerekkel az oldalamon, mint amit még gyerektekenül megtehettem. Nem érzem hátránynak. Sőt.
7.
Szerintem ez a kérdés pont nem rosszindulatú.
A másik, hogy semmi gond nincs vele, ha leírják a nehézségeket. Te se állítsd be azt, hogy semmi nem változik. Dehogynem, sőt igen, minden nehezebb, de hát ez ezzel jár. Ahogy az is, ha veszel egy kutyát, autót stb., csak itt sokkal több a teendő. És én megértem, ha valaki nem érez erre vágyat, akkor nem vállalja, mert annak nem lenne jó vége. És nem, nem mindent tudok velük is megcsinálni. Kimaradt sokáig az éjszakai fürdőzés a Balatonban, nem pattanhatunk fel a motorra és mehetünk csak úgy el, a munkámban sem tudok annyit beleadni, mint előtte stb. Helyette vannak más dolgok, amiket élvezek velük, de más nem biztos, hogy ezeket a dolgokat fel akarnák áldozni
Ki írt itt rosszindulatról?
Én csak nem értek sok dolgot. Ezért kérdeztem.
Szerintem a kérdező értelmes,tud majd válaszolni.
Én eljárok mindenhova,a férjem is,ahova akar. Nem vagyunk korlátozva. Most voltam Hiperkarma koncerten. Mert miért ne. És auti gyerekem van,nem is egyszerű eset. Mégse szidok senkit és semmit :)
Koszonom a valaszokat, johetnek meg!
#6-os valaszolo, nem tudom, nekem vannak gyerekeim. Valoban nem rosszindulatbol tettem fel a kerdest, hanem kivancsisagbol. Mostanaban el szoktam toprengeni olyanokon, hogy vajon lennek-e olyan boldog, ha nem jottek volna ossze a gyerekeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!