Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt a gyermeketek...

Mennyi idős volt a gyermeketek amikor apuka lelépett?

Figyelt kérdés

HA lelépett.

Akiknél nem történt ilyen, kérem ne írják le ide.

2022. dec. 4. 00:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Sose kértem tőle egy fillért se mert úgyis csak bírósági huza vona lett volna belőle. Azért a havi pár ezer forintért nem fogom enni az ideget. Kerestem mindig annyit hogy el tudjam magunkat tartani.
2022. dec. 4. 10:01
 12/27 anonim ***** válasza:
41%
Azért az a havi párezer az legalább 30ezer, ami 4 év alatt kb másfél millió forint ami a gyereknek járt volna. Szóval ennek elutasítását maximum ott érteném meg, ahol anyuka kőgazdag amúgy is. Anyám is jól elcseszte, nem kért gyerektartást a hercehurca miatt (ami kb 3db papír), mert nem akarta hogy megviselje lelkileg (nem engem védett vele), aztán sosem volt pénz semmire. Ha félrerakta volna nekem akkor teljesen máshogy alakul az életem, de neki fontosabb volt a sértődöttsége.
2022. dec. 4. 10:43
 13/27 anonim ***** válasza:
82%

12!

Halkan kérdezem, te ugye tapasztalatból beszélsz, mint egyedülálló anya? Ja, nyilván nem.

Tudod, a tartasdijat nem olyan egyszerű behajtani. Az én gyerekem apjának 10800ft-ot kellett volna fizetnie. Képzeld, 18 évig nem volt hivatalos bejelentett állása, semmi vagyona, semmije. Nem lehetett behajtani rajta. Mivel annyira kedves ember volt, hogy fél évente feladott 5000 forintot, így államilag megeloelegezett tartasdijat sem igenyelhettem. Emellett jogilag kb mindenbe beleszolhatott, mindenhez kellett az aláírása mert ez ugye a törvény.

Amúgy a tartasdij kérelem nem 3db papír. Tárgyalásra kell járkálni, ahol ha a másik félnek épp olyan a stílusa, megaláz rendesen a vadidegenek előtt. Kornyezettanulmanyra jönnek vadidegenek, az életed legaprobb dolgairól is beszámoltatnak, stb.

A kemény másfél milla amit még említés nem egy összegben van, hanem havonta kapja az ember és kb semmit nem ér, max egy számlával többet tud kifizetni az ember. Nem lett volna könnyebb az életed azzal, ha anyad felrerakja azt a pénzt, ugyanis elment volna arra, hogy a boltban megvette volna azt a xart amiért épp nyafogtal, vagy kaptál volna egy érzéssel több zsebpénzt.

2022. dec. 4. 11:23
 14/27 A kérdező kommentje:

Erősek vagytok!

Egyébként nem is maradt a környéken a férfi? Vagy láttatok őt az új nővel?

2022. dec. 4. 12:06
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
Hát nem tudom, a pénz a gyereknek jár. Oké, nincs rászorulva az ember! De a gyereknek simán lehet nyitni egy számlát és oda utaltatni a pénzt.
2022. dec. 4. 12:43
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Nem, egyáltalán nem voltam/vagyok rászorulva a pénzére. Volt már akkor is saját hitelmentes lakásom, jó munkám. A gyerek megtakarítása miatt sem kell aggódnod ismeretlenül sem köszi.

Miből hajtották volna be töle? Munkát sem talál magának, max lecsukják, azzal nem lennék előrébb

2022. dec. 4. 12:54
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
Nálam mindkettő lelépett, először anyám egy új pasiért, aztán apám is mert nem akart apa lenni. Kisgyerek voltam még, a nagyszüleim neveltek fel.
2022. dec. 4. 16:07
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Mi egy lagzi után eléggé becsípve felelőtlenül hoztuk össze a második gyereket. Előtte megbeszéltük, hogy csak egy lesz. Nem tudtam elvetetni, egyszerűen nem ment. Hisz az imádott 4 évesünk testvére, aki abszolút a felelőtlenségünkből fogant. Férjem azt mondta elárulom őt ha megtartom. A baba maradt, a férjem elment mikor 10 hetes voltam. Érdekesség, hogy nagyon megszerette a kicsit, de a házasságunknak vége lett. 8 hónapos terhes voltam mikor lett neki más, aki nagy szerelemnek indult. Bemutatta a közös barátoknak, stb, majd belehaltam. Aztán sokat veszekedtek, fél évig bírták. Utána közeledett volna újra, de nekem már nem ment.
2022. dec. 4. 17:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Négyéves volt a fiam, amikor az apjával elváltak útjaink. Untatta a kisgyerekes családi élet.
2022. dec. 6. 16:22
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

Én kiváncsi lennék ki mennyi ideig volt együtt a párjával a baba születése előtt?

Elborzaszt, hogy ilyen sok kapcsolat megy tönkre röviddel a baba érkezése után…

2022. dec. 7. 13:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!