Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek, párotok tudja hogy...

Férjetek, párotok tudja hogy melyik a gyerek pizsomája, melyik az a ruha ami otthoni és melyik az utcai?

Figyelt kérdés
Az én páromnak közel 6 éve nem sikerül megjegyeznie, képes állni a gyerek ruhásszekrénye előtt percekig és nem tudja mit adjon rá, én pedig már fel is cimkéztem a polcok oldalát mi az amibe mehet oviba, utcára, városba. Melyik az itthoni játszós és mibe alszik. De így is reménytelen.
2022. nov. 23. 20:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
70%

4 év alatt ha nem mondtam el úgy 100x akkor egyszer sem... a szekrény bal ajtója mögött a pizsamák, otthoni ruhák vannak. A jobb ajtó mögött meg az ovis, elmenős ruhák. Képtelen megjegyezni. Én is épp egy hete gondoltam rá hogy felcimkézem az ajtókat.

De vannak olyan dolgok amiket meg ő mondott már el úgy százszor és mégis mindig megkérdezem, általában technikai dolgok. Pl hogy hol nyílik a motorháztető, vagy ötször biztos elmondta mire megjegyeztem, de évente kb egyszer nyitom fel, így sose találtam. Vagy a tvhez tartozó ilyen olyan kütyük sem az erősségem.

2022. nov. 24. 05:20
 42/48 anonim ***** válasza:
27%

Fogalma nincs róla. De szerintem azért, mert férfi. És nem úgy van kódolva az agya, hogy érdekelje. Neki a nadrág az nadrág, a póló meg póló. Az se érdekli, hogy a csíkosat a kockással adja rá esetleg. :D

Na de ez legyen a legnagyobb bajunk. Ezen kívül mindent tud a gyerekkel kapcsolatban, mindent megold ügyesen nélkülem is.

Mondjuk fiú a gyerkőc, annyira nem tud mellényúlni, mert javarészt body+melegítő kombóban van.

2022. nov. 24. 06:31
 43/48 anonim ***** válasza:
25%
Az enyem is jeptelen ra. A meretet sem tudja. Meg amugy azt se, hogy mit kene felvenni. Egyszer voltam korhazban tiz napot, lstogattak, meg a ruha is forditva volt rajta, kocos volt,nem volt megmosva a foga. Hagyjuk is. Borzaszto. En ettol kivagyok. Tudom vannak fontosabb dolgok is, de ha velem kesz valami, az en gyerekeim zsakban jarnak majd
2022. nov. 24. 06:49
 44/48 anonim ***** válasza:
88%
Az enyém meg tudja különböztetni a pizsamát, a melegítőt és pl. egy farmert. Nem is értem a problémát. Aki nem képes erre, az saját magának sem tudja kiválasztani a ruhát?
2022. nov. 24. 07:18
 45/48 anonim ***** válasza:
34%

#44 Én vagyok az egyik, aki írta, hogy a férje ráadja a pizsamaalsót a gyerekre nadrág helyett.

Nos, a férjem ruhatára úgy néz ki, hogy van egy tucat tökegyforma atlétája, egy tucat tökegyforma világosszürke vagy fekete pólója. 3-4 tökegyforma világosszürke vagy fekete kapucnis felsôje. 4-5 homokszínû hosszúnadrágja, (ezeket hordja télen). 4-5 homokszínû térdnadrágja, ezeket hordja, ha meleg van. Van még egy csomó sötétszürke és fekete zoknija.

Ezekbôl reggel kiveszi a legfelsôt, amit a fiókban talál. Ami nagyon kopott, kidobja és vesz néhány ugyanolyat. Pizsamája nincsen. Nyáron egy boxeralsóban és a fent említett pólók egyikében alszik, amit minden reggel a szennyesbe tesz. Télre van egy-két világosszürke melegítôje alváshoz.

Ünnepi alkalmakra van egy öltönye néhány inggel, és ennyi.

2022. nov. 24. 08:23
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
Utolso. Nalunk is hasonló. Itthonra polo, ingeknek kulon szekreny. Igy nem tudja elrontani. De magatol nem megy vasarolni, csak velem.egyedul megvenni mar nem szeretni, mert nincs izlese. Nem latja mi passzol, mi nem.
2022. nov. 24. 09:23
 47/48 anonim ***** válasza:
56%
#23 vagyok. Nem életképtelen, de ha nem megy neki hogy normálisan nézzen ki a gyerek, akkor nem.megy. Megfázni nem fog, arra figyel. Igen, néha árva gyereknek néz ki, na és. Nyilván nekem sem megy minden, pl. nálunk ő az ezermester, szerelőt soha semmihez nem hívunk, egyedül megtervez és összerak, elkészít mindent a gyerekjatéktól kezdve az összes múszaki, elektromos cuccig, kocsiig, meg egy komplett lakóhazig az alapoktól kezdve. Az öltözködés viszont nem megy, valahogy csak túléljük. Ettől nem életképtelen.
2022. nov. 24. 09:29
 48/48 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem a "férfi meg női" agy kérdése, ez annak a kérdése, hogy van-e ízlésed és hajlandó vagy-e ellátni a gyerek körüli feladataidat. Az első még nem baj, ha hiányzik, de az utóbbi annál inkább.

Kislánnyal sem nehezebb, mert a szoknya az egyetlen plusz ruha, amit lehet még választani neki. Minden más van fiúnak is. Színekben, mintákban van különbség. Kabát, pulóver, pizsama... Más anyagú, más vastagságú. Én nem hiszem el, hogy ne tudná megkülönböztetni egy férfi ezeket. Persze el nézzük nekik, mert férfiak és eggyel többet vállalunk magunkra, mint megoldandó feladat. 🙄

De a gyerek is. 6 évesen igenis tudjon felöltözni egyedül, kiválasztani magának a ruhát. Ha segítség kell szívesen, de tudja, hogy melyik ruha melyik.

2022. nov. 24. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!