Férjetek, párotok tudja hogy melyik a gyerek pizsomája, melyik az a ruha ami otthoni és melyik az utcai?
20as vagyok.
Azért cuki a kérdésed :). Elképzelem a tanácstalan férjedet :).
Régebben az én férjemnek is több problémát okozott,de belejött.
6.5 éves a lányunk.
Nálunk a gyerek már magának készíti elő a ruhát újabban.
Nálatok a gyerek nem segít a férjednek? Ő nem tudja,melyik ruha hova jó? Tanítsd meg a gyereknek is,akkor könnyebb lesz a férjednek! ;)
A pizsama megy neki, azok teljesen külön vannak.
Volt hogy amit látott már rajta itthoni jatszós ruhát, megjegyezte, és azt kereste mindenhol, pedig már ki is nőtte a gyerek.
Nem szeretem ha ő öltözteti. Tudja hol vannak a pólók, nadrágok, zoknik, bugyik, zoknik, pulcsik, kabátok, cipők minden külön. A nem szezonális és már vagy még nem jó ruhák,cipők el vannak pakolva, azokat nem is látja. Szóval nagyjából az lenne a feladat hogy eldönti hogy az adott cucc ovis/itthoni/ünneplő és az összeillő darabokat ráadja.
De nem sikerül. Mindig az adott pakk legfelső ruháját elveszi, ráadja, a gyerek meg úgy néz ki mint a papagáj, vagy mint aki bálból megy ki a földre kapálni.
De arra figyel mindig hogy hőmérsékletnek megfelelően öltöztesse.
A haját viszont esélytelen hogy megcsinálja, meg sem próbalja hogy hajgumit rakjon bele, mert azt még a gyerek is kiszedni annyira nem megy.
Van ilyen.
Persze, hogy tudja. Normálisan fel is tudja öltöztetni. (időjárásnak megfelelően, de a színekben sem szokott mellényúlni)
Igaz kisfiunk van, így vele nem annyira nehéz, mint egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!