Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek, párotok tudja hogy...

Férjetek, párotok tudja hogy melyik a gyerek pizsomája, melyik az a ruha ami otthoni és melyik az utcai?

Figyelt kérdés
Az én páromnak közel 6 éve nem sikerül megjegyeznie, képes állni a gyerek ruhásszekrénye előtt percekig és nem tudja mit adjon rá, én pedig már fel is cimkéztem a polcok oldalát mi az amibe mehet oviba, utcára, városba. Melyik az itthoni játszós és mibe alszik. De így is reménytelen.
2022. nov. 23. 20:05
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
81%

"

6 évesen már alap hogy a gyerek kivesui magának a ruhát a szekrényből és nem kell apukája szerencsétlenkedni..."

De ~36 évesen nem alap, hogy tudja egy férfi, hogy hogyan kell felöltöznie egy gyereknek és segítsen benne?

Elég hülye elvárási rendszerrel élsz, hallod!

2022. nov. 24. 00:08
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
A pizsamát felismeri, ő fürdet :). A többi ruhánál azt nem tudja, én mit tartok kertinek vagy utcainak, de ha nagyon gázul néz ki, azt nem adja rá emberek közé. Egyébként általában kérdez + tudja, hol tartom az épp használt, de még nem koszos utcai/kerti ruhát, szóval sokszor nem is kell a ruhásszekrényt túrnia.
2022. nov. 24. 00:13
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudja. Volt nem egyszer, hogy elmentem itthonról, a gyerek nadrágja meg kakis lett. És arra jöttem haza, hogy a csomó váltónadrág közül pont a pizsamaalsót sikerült ráadnia.

Nálunk is maga választ ruhát a hároméves, de abban sincs köszönet, mert képes ugyanazt a nadrágot, ugyanazt a pólót választani sorozatban minden napra. Ha meg felajánlom, hogy ma választok én, vagy mi lenne ha inkább emezt húzná fel, akkor beindul a dackorszakos hiszti.

2022. nov. 24. 00:45
 34/48 anonim ***** válasza:
61%

"képes ugyanazt a nadrágot, ugyanazt a pólót választani sorozatban minden napra"

és ez azért baj, mert...???

2022. nov. 24. 01:55
 35/48 anonim ***** válasza:
89%

Hű, azért engem megleptek a válaszok.

Ennyire életképtelenek a férjeitek és a gyerekeitek is, vagy csak ilyennek akarjátok látni őket?

2022. nov. 24. 02:05
 36/48 anonim ***** válasza:
14%

és ez azért baj, mert...???

És ez azért baj, mert ezeket így összesározza, összefestékezi az oviban, ami nem jön ki teljesen a mosással, de a gyerek a sárfoltoktól elszürkült nadrágot és a festékfoltos felsôt ugyanúgy kiválasztja másnap meg harmadnap, meg azután, mikor ott van szép ruhája több is, amelyeket meg úgy nô ki, hogy alig van rajta.

Ráadásul valamiért a (foltos) sárga nadrághoz sárga felsô kombó a kedvence, ami így együtt eleve nem túl esztétikus kombináció.

2022. nov. 24. 02:41
 37/48 anonim ***** válasza:
75%

De ha abban érzi magát jól, akkor miért kell divatolnia egy óvodásnak?

Ráadásul a színek nem mennek egymáshoz, jah, ... mert ez baromi fontos egy ovisnak!

2022. nov. 24. 03:32
 38/48 anonim ***** válasza:
98%
Én csak azt nem értem, hogy miért normális dolog bszogatni az óvodást azért, hogy puccba vágja magát minden nap az óvodába és miért normális dolog az, hogy egy felnőtt, meglett férfiember nem képes megkülönböztetni a pizsomát az utcai nadrágtól? Ti tényleg így élitek a mindennapokat? Az óvodásnak meg kell felelnie, dizájn szerint öltözni, színeket illeszteni egymáshoz, stb. apuci meg lehet tök alkalmatlan, csak nevettek rajta, hogy jaj, hát szegénynek ez túl sok? Szánalmas.
2022. nov. 24. 03:34
 39/48 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell divatolnia, nem érdekel, ha az óvodába pont ez kell neki. De nem minden nap az óvodába megyünk vele. Másfelé is szoktunk járni, amikor szeretném, ha normálisan nézne ki.
2022. nov. 24. 03:35
 40/48 anonim ***** válasza:
89%
Tudja. Amikor itthon van reggel (háromból két hét), akkor szinte mindig ő viszi oviba, így minden reggeli teendő rá is marad.
2022. nov. 24. 04:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!