Férjetek, párotok tudja hogy melyik a gyerek pizsomája, melyik az a ruha ami otthoni és melyik az utcai?
"
6 évesen már alap hogy a gyerek kivesui magának a ruhát a szekrényből és nem kell apukája szerencsétlenkedni..."
De ~36 évesen nem alap, hogy tudja egy férfi, hogy hogyan kell felöltöznie egy gyereknek és segítsen benne?
Elég hülye elvárási rendszerrel élsz, hallod!
Nem tudja. Volt nem egyszer, hogy elmentem itthonról, a gyerek nadrágja meg kakis lett. És arra jöttem haza, hogy a csomó váltónadrág közül pont a pizsamaalsót sikerült ráadnia.
Nálunk is maga választ ruhát a hároméves, de abban sincs köszönet, mert képes ugyanazt a nadrágot, ugyanazt a pólót választani sorozatban minden napra. Ha meg felajánlom, hogy ma választok én, vagy mi lenne ha inkább emezt húzná fel, akkor beindul a dackorszakos hiszti.
"képes ugyanazt a nadrágot, ugyanazt a pólót választani sorozatban minden napra"
és ez azért baj, mert...???
Hű, azért engem megleptek a válaszok.
Ennyire életképtelenek a férjeitek és a gyerekeitek is, vagy csak ilyennek akarjátok látni őket?
és ez azért baj, mert...???
És ez azért baj, mert ezeket így összesározza, összefestékezi az oviban, ami nem jön ki teljesen a mosással, de a gyerek a sárfoltoktól elszürkült nadrágot és a festékfoltos felsôt ugyanúgy kiválasztja másnap meg harmadnap, meg azután, mikor ott van szép ruhája több is, amelyeket meg úgy nô ki, hogy alig van rajta.
Ráadásul valamiért a (foltos) sárga nadrághoz sárga felsô kombó a kedvence, ami így együtt eleve nem túl esztétikus kombináció.
De ha abban érzi magát jól, akkor miért kell divatolnia egy óvodásnak?
Ráadásul a színek nem mennek egymáshoz, jah, ... mert ez baromi fontos egy ovisnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!