Férjetek, párotok tudja hogy melyik a gyerek pizsomája,
melyik az a ruha ami otthoni és melyik az utcai?
Nalunk mondjuk nincs kiválogatva az otthoni és elmenős ruha, csak úgy hogy rövid ujjú bady, hosszú ujjú bady és nadrág. Egyértelműen látszik melyik melyik de férjem értetlenül áll a szekrény előtt hogy akkor most hol van például a bady.
2022. nov. 23. 21:03
Párom 3 éve van velem és tudja.. 🤷🏻♀️
2022. nov. 23. 21:07
Tekintve, hogy nem életképtelen a férjem, így képes megkülönböztetni egymástól a ruha típusokat.
Az, aki nem tudja megkülönböztetni, az vajon a saját ruháit hogyan válogatja ki?
2022. nov. 23. 21:13
3 éves a lányom, egyelőre nem igazán különül el az itthoni és az elmenős, főleg most télen. Pizsomát felismeri.
Inkább azt nem tudja, hogy a hőmérséklethez hogyan kell felöltöztetni, mondjuk azt én is csak tippelem mindig 🤣
2022. nov. 23. 21:21
A férjemnek minden ruha ugyanolyan. Olyan lehetetlen összeállításokat tud csinálni, hogy néha nem hiszem el, hogy nem viccel. De aranyos, mert mindig hozza, hogy ez jó lesz? Általában nem jó, úgyhogy ki szoktam készíteni, hogy mit adjon a gyerekre, ha ő öltözteti.
2022. nov. 23. 21:37
Hogy a fenébe lehet egy pizsamát bármivel összekeverni?
2022. nov. 23. 21:39
Pizsamába születése óta ő öltözteti, úgyhogy az megy neki természetesen. :) Vicces, mert amikor néha később jön haza és én fürdetek/altatok egyedül, akkor van, hogy nekem kell elgondolkoznom, hogyan is kell ráadni a pizsamát. :D (Most 1.5 éves és nem sokkal ezelőttig még ilyen rugdalózó-szerű pizsamákat hordott.) Nappali ruhába mindig én öltöztetem, ha meg valamiért mégsem, akkor azt ki szoktam készíteni előre. Baromi sok ruhája van a kisasszonynak, a szekrény meg nem elég nagy ahhoz, hogy minden külön legyen benne válogatva. Én ismerem a saját rendszerem, tőle nem várom ugyanezt.
2022. nov. 23. 21:41
Nálunk úgy keveri össze a pizsit a sima ruhával, hogy még baba a gyerek, és hasonló tényleg a kettő. Főleg, hogy több pizsi és meg több normál ruha van, ráadásul 3 havonta mindent kinő.
2022. nov. 23. 21:46
19/48 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel. Megnyugodtam 😁
Pizsama.
Természetesen tudja. Néha vastagabb vagy vékonyabb pulcsit ad,mint kéne,vagy nem összeillő színeket :). De ez legyen a legnagyobb baj. Váltott műszakban dolgozunk, éjjel-nappal, szóval ő ugyan úgy öltözteti, fürdeti,altatja, ha ő van otthon, mint én.
Eleve a pizsamákat a fehérneműsben tároljuk a törölközői mellett. Nem a ruhásszekrényben.
Valamint a pizsama vékony,lenge anyag, 2 részes pizsama szett. Látszik rajta,hogy nem utcai ruha.
2022. nov. 23. 21:48
Kapcsolódó kérdések: