Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagypapa lerészegedett a...

Nagypapa lerészegedett a születésnapon? Jogosan hoztam el a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Hivatalosak voltunk az apósoméknál születésnapra szombaton. A feleségem sógorának volt a bulija. Az apósom egyébként is egészségmegörzés jelleggel legurít este egy pálinkát és pohár bort, de mindig nagyon várja ha “legálisan” van valami alapja az ivászatnak. Esküvö, születésnap, stb. Ö amolyan jókedvü, éneklös részeg egyébként. Falusiak és mivel tisztességesen dolgozik, ezért senki sem szól rá semmit, elnézik neki, meg ritkán iszik sokat. Az 5 és 3 éves gyerekeink is ott voltak természetesen a bulin. Az ivászat miatt sose engedtük öket nélkülünk ottlenni, ottaludni. Nem bízok benne így! Most elvetette a súlykot. Csontrészeg lett estére, elesett, énekelt, hangoskodott, be nem állt a szája. Én akkor fogtam magam, felálltam és mondtam, hogy elég! Most azonnal megyünk haza, itt vannak a gyerekek, nem szégyelli magát? A gyerekek kicsit féltek tőle, nem értették mi van vele. A feleségem családjában egy dolgozó, 3 gyereket felnevelt nagytiszteletű emberre nem lehet semmit mondani. Soha nem is tettem ilyet, a feleségem és az anyja se mert soha az öregnek beszólni. Tabu dolog náluk, mert tisztességesen viszi haza a pénzt. Amikor ezt kimondtam, a feleségem nem állt mellém. Elkezdték mondani, hogy én túlzásba estem, nincs ebben semmi, úgyse tudják a gyerekek mi van és én megcsináltam a hisztériát. Ő nem jött velünk, ottmaradt. Én eljöttem a két gyerekkel.

Ma a feleségem válást helyezett kilátásba mert nekem nem volt ehhez jogom és miattam vége a családnak! Az anyja kiadta, hogy én többet nem tehetem be hozzájuk a lábamat, a két testvére, nagyszülei is szintén így döntöttek. A feleségemnek meg mindene, hogy odajárkál hozzájuk napi szinten. Most én vagyok a szr mert nem kellett volna semmi csinálni, az apjának joga van a saját házában lerészegedni mert keményen dolgozok egész héten.

Mit gondoltok? Tényleg túlzásba estem? Szerintem nem való a gyerekeknek egy röhögcsélő, kúszó mászó nagypapa látványa.

2022. nov. 20. 21:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
72%
Te jó ég, mennyi stockholm-szindrómás, piások által felnevelt szerencsétlen él ebben az országban, akik körmük szakadtáig magyarázzák, hogy a kérdező a hibás, miért nem maradt szépen csendben és nézte végig sokadjára is a hullareszeg csaladtag fetrengését. Látod, kérdező, ezért maradsz egyedül a csaladodban is a véleményeddel, pedig természetesen neked van igazad. Ez nem kéne, hogy normális legyen, és a gyerekeid is szépen jelzik, hogy ez nem jó nekik. A feleséged mit mond arra, hogy a gyerekek tartanak az apjától? Vagy ő tagad, nem akarja eszrevenni?
2022. nov. 23. 15:15
 52/53 anonim ***** válasza:
13%

Most mit mondjunk erre mégis? Más se tartja normálisnak, de mit tud csinálni?

Ölje meg a nagypapát? Vagy mit mondjunk? Előbb utóbb meghal magától, addig meg ez van, lehet hisztikézni, nagypapi nem fog attól nem inni.

Vagy akkor váljon el, költözzön el a gyerekekkel és kérjen távoltartási végzést :D

Mi mást lehet erre mondani, mint azt, hogy ez van?

2022. nov. 23. 16:55
 53/53 anonim ***** válasza:
66%

"Az én gyerekeim tartanak a nagypapától, ha megyünk oda és éppen dolgozni hívják, akkor látszik rajtuk a megkönnyebbülés. Múlt Karácsonykor is dolgozott, a gyerekek szinte kivirultak, előtte meg mindent kitaláltak, hogy ne menjünk oda."

Ez nagyon elszomorító dolog.

3 és 5 éves gyerekeknek oda kell menniük, ahol félnek az egyik ott levő embertől.

Én mindenképpen a sarkamra állnék, és megmondanám, hogy nem visszük őket oda, ahol félnek. B...us, a saját anyjuk nem védelmet jelent nekik, hanem kiszolgáltatja őket olyan helyzetnek, ahol félnek? Micsoda anya az ilyen!

És ha már ő ilyen, akkor neked, kérdező, annál inkább védened kell a gyerekeid érdekét. Persze ez is kényes dolog, mert ha fokozódik a konfliktus, és esetleg válás lenne belőle, akkor 99% hogy a feleséged kapná a gyerekeket, és még kevésbé tudnád kontrollálni a nagypapával töltött alkalmakat, ill. kevésbé tudnál nekik védelmet nyújtani, ha félnek ott.

Mellesleg 51-esnek is nagyon igaza van.

2022. nov. 24. 07:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!