Ez alapján bejött, hogy fiú vagy lány lett a baba?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy attól függ milyen nemű a gyermek, hogy az apának milyen nemű testvérei vannak. Pl. ha az apának csak fiú testvérei vannak, akkor ott csak fiú gyerek születik. Nálatok bejött az apa testvérei alapján a baba neme? A férjemnek van 1 lány és 1 fiú testvére. Nálunk bejött, mert van egy fiú és hamarosan egy lány gyermekünk. Nyilván olyanokhoz szól a kérdés, ahol apának van testvére.2022. nov. 20. 14:24
1/24 anonim válasza:
Nem. A férjemnek csak fiú testvérei vannak, nekem is. Van egy kislányunk is.
2/24 anonim válasza:
Én meg azt olvastam valahol, hogy Zuckerberg elosztogatja a vagyonát az idióták között. Na, pont annyi valóságtartalma van ennek is. Egyébként nekünk 1 lány 1 fiú, és az apának (férjem) csak 1 lány testvére van. Nos, ilyenkor mi a nagy harci helyzet? De tovább megyek a férjem apjának csak fiú testvérei vannak, és mégis lett egy fia meg egy lánya. Az öcsémnek meg fia született, holott csak egy nővére van. Komolyan bevesznek az emberek minden sületlenséget? A múltkor még hitetlenkedtem, de most már semmi kétségem, hogy betiltották a biosz órákat.
3/24 anonim válasza:
Nevelőapámnak 2 fiú tesója van, 3 lánnya lett anyától.
Férjemék 3an fiúk.
Sógoréknak 2 lányuk van
Nekünk 1 fiú 1 lány.
Szoval ez nagy baromság.
4/24 anonim válasza:
Nem. A ferjemnek egy húga van, nekünk meg két fiunk. Nekem fiú es lány tesóm is van.
5/24 anonim válasza:
Férjemnek 2 öccse van és 2 húga, úgyhogy náluk 3-2 az arány a fiúk javára. Nekünk lányunk lesz.
6/24 anonim válasza:
Nem
Van mind2 nemű gyerekünk, férjemnek öccse van.
Barátnőimnél:
-Nincs tesó
Fiú
-2 lánytesó
Vegyes 2 gyerek
-fiú tesó
2 lány
- 2 lánytesó
1 lány ( itt pipa)
-fiú tesói egymásnak
Egyiknél 2 fiú
Másiknál 1 fiú 1 lány van
- nagynéném van
Öcsém és én ( nő) vagyunk
Anyukám tesóinál is teljesen vegyes mindenhol..
Szóval ez oltàri baromság…mint a kínai fogantatási naptár
7/24 anonim válasza:
Apukámnak két bátyja van, lett neki 3 lánya és egy fia.
8/24 anonim válasza:
Nem. Apámnak csak fiú testvérei vannak, én lány vagyok.
A páromnak egy lány testvére van (illetve 1 sajnos halva született, de ő is lány volt) nekünk meg fiúnk van.
az egész nagy családot nézve meg baromira vegyes.
9/24 anonim válasza:
Nem, apának fiútestvére van, lánya lett. A testvérének fia és lánya. Nagyapa 1 lánytestvér, 2 fia lett.
10/24 anonim válasza:
Nagyapámnak csak fiútestvérei vannak, ehhez képest csak lányai és lányunokái lettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!