Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felétek is sokan várnak babát...

Felétek is sokan várnak babát mostanában?

Figyelt kérdés
Már nem az első anyukával beszélek, aki azt mondja, hogy körülöttük sokan babát várnak vagy nemrégiben szültek. Én össze számoltam, most 10 emberről tudok, aki terhes (nem mind szoros ismerős), plusz 3, akik már megszültek. Lehetséges, hogy baby boom van? Korábbi években nem emlékszek, hogy ennyi lett volna.
2022. nov. 11. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Amíg meddő voltam, úgy láttam, mindenki terhes. Mióta én vagyok az, csak utólag hallok erről vagy arról, hogy gyereke lett.

De ha csak a statisztikát nézzük, nem nőtt a gyerekvállalók száma, éppen hogy visszaesett. És ebben az időszakban nem is várható, hogy fellendüljön.

2022. nov. 11. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
en mar 40 folott vagyok, a barataim, korosztalyom is, ugyhogy nekunk mar 10 ev koruliek, tinedzserek vannak, bar az egyik foiskolai csoporttarsam most varja a 3. at
2022. nov. 11. 23:39
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Felénk is nagyon sokan köztük én is- de tök vegyes kotosztály-korai 20-astól kezdve negyvenes is van köztük. Azt tudom, hogy sokan kivárták a járvány enyhülését, mi is ezért vállaltuk most. Lehet, hogy azért lenne baby boom?
2022. nov. 12. 07:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is a coviddal magyaráztam volna...
2022. nov. 12. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:

A statisztika mégsem támasztja alá ezt a baby boomot. A covid lezárások alatt már nem vállaltak annyian gyereket, idén pedig jött a háború, a válság, az infláció, árak elszabadulása.

Nyilván aki nem teheti meg, hogy bármeddig várjon, bevállalja így is.

2022. nov. 12. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a 20-as korosztálynak kéne babát vállalni.
2022. nov. 12. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
15os mutatnál ilyen statisztikát, ha ennyire jól értesült vagy?
2022. nov. 13. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!