Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mostanában miért vannak olyan...

Mostanában miért vannak olyan sokan, akik csak akkor házasodnak, ha már úton van a baba?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár évben azt vettem észre az ismerőseim között, hogy előbb lesz terhes a nő, és csak utána házasodnak. Annyira meglepően nagy számban láttam ilyet az utóbbi időben, hogy ha egy ismerősöm felteszi az eljegyzését vagy a házasságkötését Facebookra, már az az első gondolatom, hogy biztos terhes, és 10-ből 9x be is jön, 2 hét múlva jön a bejelentés is.

Ez tényleg gyakoribb lett mostanában? Ti hogy látjátok?

2021. jan. 14. 20:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Mindig gyakori volt, lehet most valami miatt jobban figyelsz ezekre
2021. jan. 14. 20:39
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk volt lánykérés, de majd akkor házasodunk ha jön a baba. Régen is sokszor volt így, meg semmi jelentősége sincs. Van akinél jön a baba mégse házasodnak. Ki így, ki úgy.
2021. jan. 14. 20:39
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Azt tapasztalom, h.többem most a babaváró vagy csok miatt házasodnak a baba jövetelekor.
2021. jan. 14. 20:42
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk a nagymamám születési ideje alapján gyanús, hogy már a dédszüleim is így házasodtak. :)
2021. jan. 14. 20:45
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

Már van egy 3 éves fiúnak. 12éve vagyok a párommal. 10 éve vagyok a menyasszonya. Már eddig is tervben volt az esküvő. De most hogy jön a második gyerek így mi is megházasodunk előtte.

Nekünk még jól is jön a covid mert nem akartunk lagzit. Szóval eljött a mi időnk, szűk családi körben.

2021. jan. 14. 20:48
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
5ös vagyok. Anyum is 7hónaposan ment apámhoz.
2021. jan. 14. 20:49
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Régen is gyakori volt,csak a közösségi oldalak elterjedésével hamarabb kiderül.

Anyukám is úgy ment apuhoz

Nagymamám is a magyapámhoz...

( mi nem így házasodtunk... mindenki várta is, hogy bejelentjük.. 5 évet vártunk)

2021. jan. 14. 20:55
 8/20 anonim ***** válasza:
37%
Mert a gyerek szuleteseig úgyis mindegy hogy házasok vagytok e vagy sem. Ha úton van a gyerek akkor már jól jön.
2021. jan. 14. 21:17
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Ezt tőlem is megkérdezték hogy a baba miatt hazasodunk-e, mert 16 hetes terhes voltam, de már egy éve ki volt tűzve az esküvő dátuma :) szóval nem mindenkinél ennyire egyértelmű a helyzet.
2021. jan. 14. 21:41
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Mi mikor bejelentettük az esküvőt mindenkinek az volt az első kérdése hogy terhes vagyok vagy hitelt akarunk? Egyébként nem is értettem, mert egyik sem. De az ismerőseim nagy része tény hogy manapság azért házasodik hogy felvegyék a babavárót. Mondjuk valahol logikus is, mert ha már egyszer tudod hogy terhes vagy gyakorlatilag egy papíron múlik csak hogy esetleg saját házba költözzetek akkor ki nem lépné meg?
2021. jan. 15. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!