Voltaképpen tervezett, tehát akartak gyermeket, de
az nem volt konkrétan tervezve, hogy melyik évben,
vagy hány év múlva.
Akik összeházasodnak, normális esetben családot akarnak.
2020. dec. 20. 03:02
2/14 A kérdező kommentje:
Miért? Akik összeházasodnak, de nem akarnak gyereket, azok nem normális esetben élnek?
Egyébként meg ez a voltaképpen tervezett, de...-vel ütöd egyik szavaddal a másikat.
2020. dec. 20. 03:05
3/14 anonim válasza:
Képmutatásból.
2020. dec. 20. 03:09
4/14 Derjaderja válasza:
Nem akarják, hogy a gyerek visszahallja, mert az emberek àltalánosítanak.
Sokan nagyon örültek a váratlan babának (ismerek ilyet, azt hitték a férjével, hogy már úgyse lehet még egy, hanyagul védekeztek, és véletlenül lett a kistestvér, és nagyon boldogok voltak miatta).
2020. dec. 20. 04:28
5/14 anonim válasza:
Én nem vettem észre h ilyet mondanának, vagy csak felénk őszinték az emberek nem tudom. Viszont ami érdekes, amikor én teherbe estem mindenki azt hitte h nem tervezett baba volt, holott igen, csak épp nem kötöttem senki orrára h próbálkozunk, és nem ajnároztam a környezetemben lévő babákat stb. Sokan sztem azért hiszik azt h nem tervezett, meg nem előzi meg semmi "nagy felhajtás".
2020. dec. 20. 07:37
6/14 anonim válasza:
Mert ciki bevallani.
2020. dec. 20. 07:44
7/14 anonim válasza:
Miből gondolod ezt? Honnan tudhatod, te mint kívülálló, hogy tervezett volt-e vagy sem. Egyébként eleve rendkívül bunkó dolog ilyet egyáltalán megkérdezni is..
2020. dec. 20. 07:59
8/14 anonim válasza:
Egy gyereket akartam. Becsúszott a második is. Megtartottuk és imádjuk. Nem fogok ilyen különbséget tenni a kettő között, hogy esetleg visszahallják, csak az egyik volt tervezett. Ez akkora bűn, vagy mi?
2020. dec. 20. 07:59
9/14 anonim válasza:
Egy darab nem tervezett gyerekem van. Meglepetés, de akart, várt baba.
Őszinte első reakcióm a terhességre a boldogság volt(aztán meg egy adag kétely, de összességében szeretett, várt baba, jó volt terhesnek lenni vele és a legjobbat akartam neki)
2020. dec. 20. 08:02
10/14 anonim válasza:
Tőlünk mindenki azt kérdezgette terveztük e? Másfél évig rajta voltunk az ügyön, nyilván nem mondtunk úton, útfélen hogy képzeljétek babát akarunk.Biztos vagyok benne hogy sokan gondolták hogy csak becsúszott 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!