Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt sokan a nem...

Miért mondják azt sokan a nem tervezett gyerekre is, hogy tervezett?

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 02:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem mindegy?

Életre hívták, megszületett.

Voltaképpen tervezett, tehát akartak gyermeket, de

az nem volt konkrétan tervezve, hogy melyik évben,

vagy hány év múlva.

Akik összeházasodnak, normális esetben családot akarnak.

2020. dec. 20. 03:02
 2/14 A kérdező kommentje:

Miért? Akik összeházasodnak, de nem akarnak gyereket, azok nem normális esetben élnek?

Egyébként meg ez a voltaképpen tervezett, de...-vel ütöd egyik szavaddal a másikat.

2020. dec. 20. 03:05
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Képmutatásból.
2020. dec. 20. 03:09
 4/14 Derjaderja ***** válasza:
92%

Nem akarják, hogy a gyerek visszahallja, mert az emberek àltalánosítanak.

Sokan nagyon örültek a váratlan babának (ismerek ilyet, azt hitték a férjével, hogy már úgyse lehet még egy, hanyagul védekeztek, és véletlenül lett a kistestvér, és nagyon boldogok voltak miatta).

2020. dec. 20. 04:28
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vettem észre h ilyet mondanának, vagy csak felénk őszinték az emberek nem tudom. Viszont ami érdekes, amikor én teherbe estem mindenki azt hitte h nem tervezett baba volt, holott igen, csak épp nem kötöttem senki orrára h próbálkozunk, és nem ajnároztam a környezetemben lévő babákat stb. Sokan sztem azért hiszik azt h nem tervezett, meg nem előzi meg semmi "nagy felhajtás".
2020. dec. 20. 07:37
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Mert ciki bevallani.
2020. dec. 20. 07:44
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Miből gondolod ezt? Honnan tudhatod, te mint kívülálló, hogy tervezett volt-e vagy sem. Egyébként eleve rendkívül bunkó dolog ilyet egyáltalán megkérdezni is..
2020. dec. 20. 07:59
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Egy gyereket akartam. Becsúszott a második is. Megtartottuk és imádjuk. Nem fogok ilyen különbséget tenni a kettő között, hogy esetleg visszahallják, csak az egyik volt tervezett. Ez akkora bűn, vagy mi?
2020. dec. 20. 07:59
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Egy darab nem tervezett gyerekem van. Meglepetés, de akart, várt baba.

Őszinte első reakcióm a terhességre a boldogság volt(aztán meg egy adag kétely, de összességében szeretett, várt baba, jó volt terhesnek lenni vele és a legjobbat akartam neki)

2020. dec. 20. 08:02
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Tőlünk mindenki azt kérdezgette terveztük e? Másfél évig rajta voltunk az ügyön, nyilván nem mondtunk úton, útfélen hogy képzeljétek babát akarunk.Biztos vagyok benne hogy sokan gondolták hogy csak becsúszott 😂
2020. dec. 20. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!