Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt sokan a nem...

Miért mondják azt sokan a nem tervezett gyerekre is, hogy tervezett?

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 02:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért kérdeznek egyesek ilyesmit? Magánügy. A kérdésben általában már ott van az ítélkezés, talán ezért nem merik bevallani, hogy nem tervezett.
2020. dec. 20. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

én sose mondtam h tervezett volt, azt mondom hogy később szerettünk volna gyereket, de örültünk neki. egyébként aki ilyenre rákérdez, az bunkó, mert semmi köze hozzá. ha valaki magától elmondja hogy tervezte/nem tervezte, az ok, de direktbe rákérdezni szerintem hülyeség.

ítélkezni afelől, hogy kinek hogy jött össze, meg még nagyobb hülyeség. én is megkaptam, hogy így nem lehet gyereket csinálni, mint ahogy mi csináltuk, hogy hol védekeztünk, hol nem, mondom de nálunk csak ez az egyetlen módszer, én a sorsra bízom a dolgot. ha érdemesek vagyunk rá, akkor jöjjön, és kész, ugyanígy vagyunk a másodikkal. ha jönnie kell, jöjjön, de az időponton én nem akarok görcsölni :)

2020. dec. 20. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem akarják a sok prolitól hallgatni, hogy "jaaajjj, csak becsúúúszott".
2020. dec. 20. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
mert egyszerűbb így, hogy aztán a sok véglény mindenfémét osszehord, később a gyerek fulébe jtnak a féligazságok, és neki fájhat. Amugy meg senkinek semmi köze hozza, ha megszületett a kis élet, szeretik, akkor szép és jó. Sok babaprojektes gyermekkel később nem foglalkoznak pl mert anyuka nem így képzelte , vagy akár apuka, etc. etc.
2020. dec. 23. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!