Miben volt más az első karácsonyotok pici babával mint az addigiak?
Első babára gondolok.
Mentetek-e a családtagokhoz, ők jöttek-e? Ebédet főztetek vagy inkább rendeltetek? Volt-e ajándékozás? Mennyire sikerült békésre az ünnep?
Kedves 6!
Igen, nyilván 5 mondatból megállapítottad, hogy szar párkapcsolatban élek, mert nekünk nem olyan a karácsony, mint másnak 😅
Megsúgom, de.. a lehető legjobb férjem van a világon, csak mi nem csöppenünk el, ahogy te egy karácsonytól.
Nem látsz bele a mindennapjainkba, hogy tellnek, hogy volt időnk unatkozni...
Szanalmas, hogy neked ez jön le...
1#
Szinten 6-osnak, bocsi, hogy a te kedvedert nem mondtam apukamnak, hogy ugyan ne karacsony elott haljon mar meg, varja meg az uj evet.
Kopj egyet es allj ala 🤮
Nyugi, 6-osnak csak az önigazolás miatt van arra szüksége, hogy a többiekhez hasonlitsa a tökéletes magazinkarácsonyát. Ez a rengeteg szmájli önmagában mutatja, mennyire erőlködik. Ne húzzátok fel magatokat rajta. Az ő valasza is relevans bizonyos szempontból.
2 hónapos volt a kisfiam, pont tombolt a covid, de azért eljöttek anyukámék es tesomék 25-én, az nagyon jol esett, hoztak kaját. 24-én harman voltunk, de aznap pont valami csoda folytán hatalmasat aludt a pici, ugyhogy kb ataludtuk a délutánt és az estét. Egyszerű, de különleges kaját csinaltam, késő este gyorsan megettük és feküdtünk vissza. Persze, hogy volt ajándék, ki nem hagytam volna.
7 hós volt a fiunk. A terv az volt, hogy minden megy majd úgy, mint előző évben: kaja, ajándékbontás, Reszkessetek betörők maraton.
Csak hogy a kutya nagyon rosszul lett, vihettem be Budapestre sürgősségire, ahol hajnali 1ig ott is voltam. Közben feleségem otthon maradt a gyerekkel.
3 hónapos volt a kislányom, és elég messze laknak a nagyszülők, úgyhogy ha megyünk, mindig ott is alszunk.
Amíg nem volt gyerek is tudtam, hogy hangos a család (apám nagyot hall, társaságban szeret inni, amitől csak mégjobban kiabál) de gyerekkel kibírhatatlan volt.
Eleve kértük, hogy ne vacsora legyen, de a későn érkező vendégek miatt estebéd lett, és persze hangoskodás.
Szó szerint halottam minden szavukat 2 csukott ajtón át.
Alvásidőben.
Szegény gyerek rekedtre ordította magát, mert a szomszéd szobában dajdajozó vendégek és apám miatt nem tudtunk altatni.
Hab a tortán, hogy tesóm mindig dajkálni akarta, és sokszor olyan pozícióban tartotta, amit nem szeret, de nem volt hajlandó másképp fogni, mert "akkor nem látom az arcát."
(tesóm 30 éves elmúlt, elvárható, hogy ilyesmit megértsen.)
Két napig maradtunk, aztán eljöttünk.
Persze volt duzzogás, hogy elvisszük a gyereket, de az ő érdeke volt.
Idén otthon lesz karácsony, minden vendégség nélkül, csak mi 3-an.
Alig várom.
8 hónapos volt a kisfiam, igazàból olyan sok mindent nem fogott még fel belőle a drágám :)
Nálunk mindig családi karácsony van 24-én, anyósoméknál voltunk Szenteste. Idén ők és sógornőmék jönnek hozzánk családostul, itt lesz sütés-főzés (anyósomék jönnek már délre, besegíteni picit).
Na, idén már biztos nehezebb lesz, mert örökmozgó, mindenre kíváncsi gyerekem van, kicsit izgulok a fa és a díszek miatt 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!