Első karácsonyos babáknál milyen fa lesz? Egy, két színű mint eddig vagy most próbáltok színesebb díszeket?
Olyan, mint eddig: színes. Nálunk soha nem volt egy vagy kétszínű.
Gondolom ez mindenkinél más.
A babák szerintem a fényeket és a díszek formáját fogják leginkább figyelni, nem a színeket.
Nálunk eddig piros-arany volt minden évben a fa. De már tervezem jó ideje, hogy az arany mellé lila díszeket veszek. És mivel a Tescoban most van sok féle, így idén meg is valósítom. :)
Eddig sem volt üveg dísz, így most sem lesz. És az olyan díszeket, amik apró darabokat tartalmaznak, azokat hanyagolom, nehogy megcsócsáljon valami alkatrészt.
A kislányom január elsején született, így "lekéste" a karit, szóval idén lesz neki az első, amikoris majdnem egy éves lesz már, így nagyon várom, hogy mit fog szólni hozzá!
Többnyire arany színű műanyag díszeink vannak és folytonosan fehéren világító égősoraink, így idén is az lesz.Tudom, hogy tetszeni fog neki, mert a lámpákat imádja:)
Csak azt nem tudom, hogy hogy védem majd ki, hogy leszaggassa a szaloncukrot és a díszeket a fáról :)
Remélhetőleg addigra már pár lépést is tesz, ahogy a dolgok mostanság állnak, így még nehezebb dolgom van.
Fényképekben és ajándékokban sem lesz hiány neki.Mi apával lemondtunk róluk, hogy a lányunknak gyönyörű karácsonya lehessen :)
10,5 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!