Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első karácsonyos babáknál...

Első karácsonyos babáknál milyen fa lesz? Egy, két színű mint eddig vagy most próbáltok színesebb díszeket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kislányom tavaly karácsonykor 3 hónapos volt, Őt még egyáltalán nem érdekelte sem a fa,sem a díszek, sem a fények.
2011. nov. 21. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig színes a fa, és sok égő van rajta. 6,5 hónapos lesz a fiúnk karácsonykor, és idén sem lesz ez másként. Imádja a világító, zenélő dolgokat, úgyhogy szerintem tetszeni fog neki.
2011. nov. 21. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Olyan, mint eddig: színes. Nálunk soha nem volt egy vagy kétszínű.

Gondolom ez mindenkinél más.

A babák szerintem a fényeket és a díszek formáját fogják leginkább figyelni, nem a színeket.

4/11 anonim ***** válasza:
én lányom is még pici volt 4,5 hónapos. idén is ugyanúgy díszítünk mint eddig. nálunk vegyes a fa mint ahogyan régebben volt szokás. van rajta minden szín.
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig színes a fa, mindkét gyerekem nyári, így fél éves körül voltak az első karácsonyukon. Már akkor is tetszett nekik a sok színes fény.
2011. nov. 21. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk eddig piros-arany volt minden évben a fa. De már tervezem jó ideje, hogy az arany mellé lila díszeket veszek. És mivel a Tescoban most van sok féle, így idén meg is valósítom. :)

Eddig sem volt üveg dísz, így most sem lesz. És az olyan díszeket, amik apró darabokat tartalmaznak, azokat hanyagolom, nehogy megcsócsáljon valami alkatrészt.

2011. nov. 21. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekunk szines. Mindig ugyan olyan csak neha bovul 1-2 disszel amit karacsonykor ajandekba kapunk. Mi rengeteg diszt orokoltunk a nagymamatol, edesanyam megtartotta azokat a diszeket amiket en keszitettem az oviba meg annak idejen, tele vagyunk olyan diszekkel amik emlekek a szeretteinktol es ugye ezek mind mas szinuek. Meg a dedimamamtol is van egy jaszolj amit o keszitett gyerekkoraba, szalmabol es a Jezuska benne gyertyabol van. :) Szoval osregi de gyonyoru. Sokat jarunk Becsbe a Karacsonyi piacra es onnan is vannak szep diszeink. Sokat kaptam a ferjemtol ajandekba... Vannak fenykepesek a kisfiamrol meg a ferjemrol. Szoval nallunk nagyon szines es szinte minden disznek megvan a tortenete. Es lehet nevetni fogtok de mar lassan 100 eves egeok vannak meg a fan. Egy regisegkereskedo megorulne nekik az tuti. Olyan amit le kell csavarni es ki kell cserelni benne az egot. :)))
2011. nov. 21. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Tavaly karácsonykor 3 hónapos volt a fiam, csak a villódzó fények érdekelték. Idén úgy tervezem, hogy csak törhetetlen díszekkel díszítünk. A fát sajna nem tudjuk magasan elhelyezni a földre kell. Lesz rajta pattogatott kukorica füzér, dió, szalma csillag,mézeskalács, szaloncukor. A mézest együtt sütjük majd.
2011. nov. 21. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:

A kislányom január elsején született, így "lekéste" a karit, szóval idén lesz neki az első, amikoris majdnem egy éves lesz már, így nagyon várom, hogy mit fog szólni hozzá!

Többnyire arany színű műanyag díszeink vannak és folytonosan fehéren világító égősoraink, így idén is az lesz.Tudom, hogy tetszeni fog neki, mert a lámpákat imádja:)

Csak azt nem tudom, hogy hogy védem majd ki, hogy leszaggassa a szaloncukrot és a díszeket a fáról :)

Remélhetőleg addigra már pár lépést is tesz, ahogy a dolgok mostanság állnak, így még nehezebb dolgom van.

Fényképekben és ajándékokban sem lesz hiány neki.Mi apával lemondtunk róluk, hogy a lányunknak gyönyörű karácsonya lehessen :)

10,5 hós kiscsaj anyuja

2011. nov. 21. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
7 és fél hónapos lesz a kisfiam akkor. Nálunk mindig színes a fa, azaz többszínű.
2011. nov. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!