Ha még beszélni nem tudó babátok nem eszik a számára felkínált ételből, akkor próbáltok neki mást adni, hogy ne maradjon éhen?
Nálunk,15hónaposan van 1-2kaja ami nem tetszik neki,de vannak nagy kedvencek is.Általában 1-2kanál után látom,ha nem jön be neki.De valljuk be őszintén,ha mi nem választhatnánk,hanem valaki elénk rakna kaját,hát nem bizti hogy megennénk és éhen maradni se jó.ÉS pl én néha megeszem azt amit máskor látni se akarok,akkor a fiam miért lenne más?
Várom már hogy beszéljen:D
Szia!
Bár szerencsém van, mert kisfiam nem nagyon válogatós, de azért lehet, hogy ehhez az is hozzájárult, hogy nem nagyon ajánlgattam neki mást, mint amit aznapra főztem. Néha azt csinálom - még a mai napig - hogy ha darabosat nem akarja megenni (mondjuk jön a foga), akkor összeturmixolom és lehet, hogy úgy megeszi. Olyan is előfordul, hogy adok neki lötyi állapotban lévőt, nem jön be neki, s akkor adok neki az enyémből, amit nem trutyiztam össze, s azt megeszi.
Kevés dolog nem jön be neki, pl a paradicsomos dolgok (attól hasmenése is van), azt fokozatosan vezetem be.
Viszont. Ha én magamra gondolok, hogy milyen rossz evő voltam, milyen kevés dolgot szerettem és milyen kínszenvedés volt mindig enni, s ha tehettem volna, sós kenyéren, parízeren, kefírten és túró rudin éltem volna. S kamaszkorom óta meg kinyílt az ízvilág számomra és ma mindent szeretek.
Akkor azt gondolom, hogy sok víz lefolyik még a Dunán, mire valakiről elmondhtajuk, hogy válogatós-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!