Szerintetek nem felesleges dolog a futóbiciklire név matricát tetetni?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon fontos kérdéseken jár az eszem.
Én is akartam tetetni a fiam biciklijére, de szerintem több szempontból is felesleges:
- ha lesz kistesó, és megörökli a bicajt, fura lenne ha nem az ő neve lenne rajta
- ha nem lesz tesó, így nehéz eladni
- ha ajándékba adod, szintén fura
- plusz költség rárakatni a feliratot
Csak azért kidobni mert így senkinek se kell, meg pazarlás
2022. okt. 30. 09:16
11/20 anonim válasza:
Szerintem maga a futóbicilki is az
12/20 anonim válasza:
De, felesleges. Eszembe sem jutott, hogy egyáltalán lehetne rá rakatni, de egyébként sem hiányzott róla.
13/20 anonim válasza:
Kettessel értek egyet. Ha pedig megkülönböztetni kéne a
másik 10-től a játszótéren lehet azt mással is matricázni.
14/20 anonim válasza:
Vàrosban nem tennék, itt a faluban igen, mert sok gyereknek van ugyanolyan
A jàtszótéren és az oviban is ottvannak ( azzal megyünk)
Egyébként a mienken nincs.
Leszedhető a matrica.
De a szobára is felesleges, mégis sokan tesznek
17/20 anonim válasza:
Le lehet szedni a matricát. Én azért nem tettem rá, mert nem tartozik senkire, hogy hívják.
18/20 anonim válasza:
Nem mintha nem lehetne úgy másfél perc alatt megtudni egy gyerek nevét .... Hacsak nem Bubunak szólítod az utcán folyamatosan a neve helyett
19/20 anonim válasza:
Utolso. Az nem ugyanaz hogy messzirol virit a neve, meg neha szolsz a gyerekhez. Azert nem a nevet kiabalva vonulunk az utcan, a neve meg ott virit messzirol.
20/20 anonim válasza:
Felesleges! A futóbicikliket nem igen lopják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!