Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik most kisgyereket nevelnek...

Akik most kisgyereket nevelnek, mennyi havi jövedelemből mire futja?

Figyelt kérdés

Hány gyerek van, mekkora az anyagi keretetek, hány éves(ek)?

Gondot jelent számotokra hogy minden meglegyen, vagy sem?

Hogy látjátok a közeljövőt az anyagiak és a nevelés kapcsán?

2022. okt. 25. 00:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
37%
Az szép 3 nyaralás és csak 1 millió 🤦‍♀️ azzal nincs gond ha valaki ezt megengedheti magának,de hogy ez ne legyen valakinek kiemelkedő csakmert ismerősök Floridába járnak... nem, ez nem átlag és ennyi nyaralás van akinek luxus. Mi szép kártyával mentünk Gyulara egy hétre és pont,az is akciósan svéd asztallal és ez egy átlag,de én pl tudom hogy ezt sem tudja a többség megengedni magának. Nem vagyok ennyire elszallva a valóságtól.
2022. okt. 25. 18:42
 52/62 anonim ***** válasza:
77%

Voltunk Gyulán 3 estét februárban, többe került, mint a 7 napos ciprusi nyaralásunk október elején 😂 szó szerint

Ezért se erőltetjük a belföldet

Kinek mi a valóság, mondottam, én Pest megyében élek, nem ismerek nálunk rosszabbul élő embert.

Sőt vannak jobban kereső kollegáim, nem én vagyok a cég csúcsa, vagy vannak olyan barátnőim akiknek a férje maga keres annyit mint mi ketten, az oviban is látom, hogy mennyi ránézésre is jómódúbb szülő van...

Szóval mindenki azt látja valóságnak amiben ő él.

Nyilván tudom hogy vannak szegények is mindenütt a világon, de az én környezetem nem az.

25 éves kollegám 70 milliós házat vesz, a másik telket úgy hogy már van házuk, a harmadok szalonból vett autót..nekem ez a környezetem, én ehhez tudok viszonyítani..ehhez képest én néha kínosan érzem magam

Mikor pl elmondom hogy 850e volt az új konyhánk, és rám csodálkoznak, hogy csak??? milyen minőség az, nekem 2 millió volt...és mondja ezt 5 különböző ember kb...

Én a saját környezetemben ha tetszik ha nem néha csórónak érzem magam...

2022. okt. 25. 18:52
 53/62 anonim ***** válasza:
19%
Akkor jó gazdag környéken laksz. Nekünk Gyula nem volt drága,igaz ehhez apartmannba mentünk stb. Nem hotel,semmi flancos étterem. Ahhoz hogy ciprus olcsóbb legyen olyan helyre is kellett mennetek.
2022. okt. 25. 20:02
 54/62 anonim ***** válasza:
75%
Mi nem keressük meg az 1 milliót a férjemmel, sőt, 650 ezer ft körül van a havi bevételünk, plusz évente 2-3x van egy-másfél havi jutalom mindkettőnknek, plusz SZÉP kártya. 1 gyerekünk van, és egy lakáshitelünk, ami 100 ezer Ft havonta, plusz a rezsi. Ebből nagyon kényelmesen kijövünk, sőt, bőven lehetne még visszafogni a kiadásokat, sokszor megszaladunk pl. kaja rendeléssel vagy ilyesmi, de én is látom, hogy nagyon nem a luxus kategória a millió feletti bevétel, pláne ha lakáshitel is van… Úgyhogy hiába pattogtok azoknak, akik millió fölött visznek haza, látszik rajtatok az irigység, de a luxus egyáltalán nem itt kezdődik…. és nem is ott, hogy van két ingatlan, meg autó. És valóban, sokszor olcsóbb a külföldi nyaralás, mint bármilyen belföldi, bár legtöbbször belföldön utazunk mi is, meg annyira nem is vagyunk nyaralgatós típusok, így sokszor sehol.
2022. okt. 25. 21:43
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
Kb 800 ezer a bevètelünk, èn itthon vagyok a kicsivel. Ha visszamegyek dolgozni kb 1 millio 70 ezer korul leszunk. Egy keteves kisfiu, hitel nincs semmin. Rezsi, telefon stb 70 ezer egyelore. Sporolasba nagyon sok megy, kulon a kisfiunknak is utalunk. Kajara sokat koltunk, nagyon valtozatosan fozok, ritkan ettermezunk, inkabb fozok ketnaponta. Mar mi is megnezzuk jobban az arakat.
2022. okt. 25. 21:43
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkákkal kerestek meg ilyen sokat? Vagy ezek bruttó számok?
2022. okt. 26. 02:06
 57/62 anonim ***** válasza:
100%

Nettó nálunk amit korábban írtam, mi logisztikában dolgozunk csoportvezetőként, én meg a férjem is, de más cégnél. Férjem bruttó 750, én bruttó 700at kapok. Van 13. havi, összesen kettőnknek 50e Szép kártya, túlórák leltárok 300%-al vannak fizetve.

Mi sem kerestünk mindig jól, férjem volt közalkalmazott pár évvel ezelőtt bruttó 280 ezerért.

2022. okt. 26. 06:53
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is amit írtam az már az, amit kézhez kapunk. A párom tűzoltó magas beosztásban, mellette tűz-és balesetvédelemmel foglalkozó cége van. 450e körül kap a tűzoltóságon, a céggel meg változó mennyit, olyan 500-800e közt havonta. Mikor mennyi ideje van. Én HR-es vagyok, nettó 380 ezret keresek.
2022. okt. 26. 07:01
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
54-es vagyok, nettó, pénzügyi területen dolgozunk mindketten, ugyanott, más beosztásban. Kb. ugyanannyit keresünk. Havi 30 ezer SZÉP kártya, és ehhez jön még nekem fixen évente 2 alkalommal jutalom, férjemnek évente max. 1x, de az sem 100%.
2022. okt. 26. 07:14
 60/62 anonim ***** válasza:
#53 Igen, Gyömrőn. Vecsésen dolgozok. Egyik sem egy szegény környék.
2022. okt. 26. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!