Akik most kisgyereket nevelnek, mennyi havi jövedelemből mire futja?
Hány gyerek van, mekkora az anyagi keretetek, hány éves(ek)?
Gondot jelent számotokra hogy minden meglegyen, vagy sem?
Hogy látjátok a közeljövőt az anyagiak és a nevelés kapcsán?
Voltunk Gyulán 3 estét februárban, többe került, mint a 7 napos ciprusi nyaralásunk október elején 😂 szó szerint
Ezért se erőltetjük a belföldet
Kinek mi a valóság, mondottam, én Pest megyében élek, nem ismerek nálunk rosszabbul élő embert.
Sőt vannak jobban kereső kollegáim, nem én vagyok a cég csúcsa, vagy vannak olyan barátnőim akiknek a férje maga keres annyit mint mi ketten, az oviban is látom, hogy mennyi ránézésre is jómódúbb szülő van...
Szóval mindenki azt látja valóságnak amiben ő él.
Nyilván tudom hogy vannak szegények is mindenütt a világon, de az én környezetem nem az.
25 éves kollegám 70 milliós házat vesz, a másik telket úgy hogy már van házuk, a harmadok szalonból vett autót..nekem ez a környezetem, én ehhez tudok viszonyítani..ehhez képest én néha kínosan érzem magam
Mikor pl elmondom hogy 850e volt az új konyhánk, és rám csodálkoznak, hogy csak??? milyen minőség az, nekem 2 millió volt...és mondja ezt 5 különböző ember kb...
Én a saját környezetemben ha tetszik ha nem néha csórónak érzem magam...
Nettó nálunk amit korábban írtam, mi logisztikában dolgozunk csoportvezetőként, én meg a férjem is, de más cégnél. Férjem bruttó 750, én bruttó 700at kapok. Van 13. havi, összesen kettőnknek 50e Szép kártya, túlórák leltárok 300%-al vannak fizetve.
Mi sem kerestünk mindig jól, férjem volt közalkalmazott pár évvel ezelőtt bruttó 280 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!