A magas jövedelműek èlhetnek a most életben lépett SZJA visszatérítéssel, jól értem? Reszl lnt
"
Vagyis az élhet a maximális adóvisszatérítéssel, aki havonta legalább 67 ezer forint szja-t fizet. Gyors számításaink szerint:
Egy gyermek esetében ez bruttó 513 ezer forintos bért jelent a 10 ezer forintos családi kedvezmény levonásával.
Két gyermek esetében bruttó 713 ezer forintnál járhat a maximális visszatérítés a 40 ezer forintos havi kedvezmény után.
Három gyermek esetében bruttó 1,1 millió forintnál marad 67 ezer forintos szja a 99 ezres kedvezmény után."
Magyarán aki br félmillio Ft felett keres. Jól értem?
Én is így erre jutottam némi számolás után, szerintem igazad van, ezek a bruttó fizetések kellenek a max visszatérítéshez.
Szerintem ha évközben igényeltél vissza mást is, pl egészségpénztár, azt is le kell vonni, úgy még magasabb fizetés kell a maxoláshoz, de majd kiderül, ha kijön a rendelet
Jah látom a max ennyi.
És melyik szervnél igenyelheto, mikortol? Formanyomtatvány van valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!