Mely neveket adnátok ezek közül? Illetve melyik mellett/ellen mi szól?
Eszter, Petra a két név amit talán adnék is. Mellettük az szól, hogy viszonylag tetszenek.
A többivel sincs bajom, de nem adnám, mert nem tetszenek, viszont vállalható nevek.
Eszter - Szép hangzású, komoly, jó választás bár én nem adnám mert volt egy cigány osztálytársam akit így hívtak.
Virág - Nem rossz, bár gyereknek szebb, felnőttnek furcsa. Ha adnám max.2.névnek, de ellene szól, hogy túlságosan közszó, túl gyakran használják pl.letaposzam a virágot,kapáld meg a virágot, elültettük a virágokat. Szóval inkább konkrét virágnévre szavazok, amit ritkábban használunk, pl.Boglárka,Jázmin atb.
Beáta - Nekem nagyon nem tetszik, szerint a legcsúnyább női nevek egyike. Én biztosan nem adnám.
Boglárka- mostanában ritkább, a 15-20 éves korosztályban elég gyakori. A Bogi becézés nem tetszik annyira, de azért adható név.
Petra- Nekem kemény,csúnya hangzása van. Becézése sincs. Nem adnám.
Vivien- már eléggé kiment a divatból, de azért bőven adható kategória.
Eszter: kedvenc nevem!
Vivien: szép, kedves hangzása van, becézve is jó
Beáta: öreges
Petra: proli hangzása van
Virág: Gáspár Virágtól valahogy nem tudok elvonatkoztatni, de nekem a hangzása is túl kemény
Boglárka: egész jó
Ebből maximum a Vivient adnám, még ami viszonylag tetszik, az a Virág, de ebben a formában nem adnám.
Mindegyik normális, vállalható név, a többit azért nem adnám, mert egyéni okokból nem tetszenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!