Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feleségem szülés utáni depiben...

Feleségem szülés utáni depiben szenved, mennyi idő míg lecseng?

Figyelt kérdés

6 hónapos kislányunk van. A terhesség alatt is rosszul volt, és szülés után még durvább lett a helyzet.

Jár pszichológushoz 2 hónapja, heti rendszerességgel.

Próbálok a munkába helytállni, itthon is helytállni, de úgy érzem hogy egyre rosszabb. Mindig meghallgatom, támogatom, de ez nagyon egyoldalú. Rengeteget veszekszünk, ha valami nem tetszik neki, akkor vagy durván szól, vagy sehogy, de abban sincs sok köszönet, mert akkor csapkod, vergődik. Néha olyan durván szól, meg a halott édesapámmal jön, hogy legszívesebben megütném.

Pedig a lehető legjobban helytállok, türelemmel vagyok a gyerek iránt, ő iránta, de a türelem fogy.

2022. okt. 17. 14:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozásból látszik, hogy mennyi empatikus ember van itt. Reméljük, sosem kell megélnetek a másik oldalt. Puszi-pacsi! (7,9)
2022. okt. 17. 16:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Mi az a pszichodráma?
2022. okt. 17. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez a két leírás korrekt képet ad arról mi a pszichodráma.

2022. okt. 17. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

Mi még csak most várjuk a babát, de mivel hajlamos vagyok a depresszióra és ezen már túl vagyunk, majdnem hogy igy ismert meg a férjem. Persze mindenkinél más válik be.

Nálam sokat segített az hogy sokat foglalkozott velem férjem, folyamatosan kaptam tőle a megerősítést, hogy igen jó vagyok, sokat jártuk a természet, randiztunk.

Mióta megszult azóta voltatok valahol? Meglepted valamivel? Megkoszonted h o van neked? Sokat szamitanak ezek az aprosagok. És SOOOOOK kitartás kell.

2022. okt. 17. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
14 cuki vagy. Oriasi pofaraeses lesz ha megszuletik a gyereked
2022. okt. 17. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Figyelj mi már sok mindenen at mentunk a 10 evunk alatt. Depressziós voltam o kihuzott belole. Es azota is mellettem van minden tamogat. Nyilvan forditva is igaz ez. Mindenben tamogatjuk egymast. 2,5 ev volt mire jott a baba, az is meg viselt minket lelkileg. Megis itt vagyunk, imadjuk egymast, ugyan ugy elkenyeztetjuk egymast minden kis aprosaggal. Tudod mi a kulcs? A beszelegetes!!! Nem kell allandoan a telefonon logni.

Nem kell cukinak nevezni ezt, olyat is megeltunk amikor mas mar reg lelepett volna...

14-es.

2022. okt. 17. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Azert mert valakinek jo a kapcsolata nem kell lehurrogni.

Mindenki magabol indul ki.

Sokat dolgozunk/tunk a kpcsolatunkert, ketten egyutt es nem csak en vagy o.

2022. okt. 17. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

16-os, ja amikor majd szülés után beüt a krach - mentális betegen NEM vállalunk gyereket!!! -, akkor gyere ide vissza.

Ha beüt, neked a kórtörténeted miatt nagyon fog, szóval már most sajnálom szerencsétlen családodat.

2022. okt. 19. 17:17
 19/21 anonim ***** válasza:

"mentális betegen NEM vállalunk gyereket!!!" és ha kezelve van, akkor sem? jó hogy ti itt mindenkinek megmondjátok ki vállalhat/ki nem gyereket, meg hogy pl apa nevét nem adjuk a gyereknek. pont. (így erősítve hogy mennyire igazatok van.)

csak ő tudja hogy milyen állapotban van most és h milyen a kapcsolata a férjével. javaslom ti is inkább foglalkozzatok a ti tökéletes kapcsolatotokkal, ahol ugye a férj nem segít hanem anyatigrisként neveli a gyereket.

2022. okt. 19. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Fu de nagy pofara eses lesz nalad. Hat sok sikert :D
2022. okt. 19. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!