Mit tegyek, ha nem tudom feldolgozni azt, hogy a gyerekeim sorra költöznek el?
5 gyerekem van és lassan nagymama leszek!
4 gyerekem van itthon: 17, 15 és 9 éves lányaim és a 6 éves fiam.
A legidősebbik lányom már elköltözött, így 6-an élünk a házban.
Második lányom egy éve van együtt a barátjával, és azt mondta, hogyha befejezi a sulit, akkor összeköltöznek pár hónappal utána. Én ezen teljesen kiakadtam, mert akkor már csak három gyerekem lesz itt. Persze, elfogadom a döntését, támogatom, bocsánatot is kértem tőle a kifakadásomért, de szíven ütött ez az egész. Nemrég voltak még kisbabák, és fáj, hogy elmennek, pedig tudom hogy ez az élet rendje.

Na anyám meg a másik véglet.
Mi is 5en vagyunk tesók. Én vagyok a legidősebb, nekem már van 2 gyerek. 2 tesóm is elköltözött már, csak a két kicsi (13 és 15évesek) laknak otthon. Anyám már azt varja, ők is lelépjenek.
Én 6 éve költöztem el. Ha én nem mennék hozzájuk, nem talalkoznánk. Ők 2x jöttek a 6év alatt. Mert a szavaival élve, ő elfáradt a gyereknevelésben. Az unokáit is csak akkor látja, ha én viszem őket.
Így elég ritkán találkozunk, pedig csak 10km-re laknak.

9!
Tudom mire gondolsz 🙈 igaz az en gyerekeim 3 és 1 évesek. De visszasírom sokszor a "lanykoromat" 😅
8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!