Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom feldolgozni azt, hogy a gyerekeim sorra költöznek el?

Figyelt kérdés

5 gyerekem van és lassan nagymama leszek!

4 gyerekem van itthon: 17, 15 és 9 éves lányaim és a 6 éves fiam.

A legidősebbik lányom már elköltözött, így 6-an élünk a házban.

Második lányom egy éve van együtt a barátjával, és azt mondta, hogyha befejezi a sulit, akkor összeköltöznek pár hónappal utána. Én ezen teljesen kiakadtam, mert akkor már csak három gyerekem lesz itt. Persze, elfogadom a döntését, támogatom, bocsánatot is kértem tőle a kifakadásomért, de szíven ütött ez az egész. Nemrég voltak még kisbabák, és fáj, hogy elmennek, pedig tudom hogy ez az élet rendje.

2022. okt. 16. 10:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

mondjuk hisztizés meg durcizás helyett ismerd fel, hogy attól még, hogy te szülted, önálló teremtmény önálló élettel, és mint ilyen, előbb-utóbb elköltözik. amikor gyereket terveztetek, tényleg kimaradt agyilag, hogy azok egyszer fel is nőnek?

amúgy amit a többiek írtak: kezdj magaddal valamit, keress magadnak hobbit, barátokat, építs fel egy oylan személyiséget, ami nem abból áll, hogy másoktól függ. (az, hogy te a gyerekeid anyja vagy, és ennyi, az pont ilyen függés. egyedül nem tudod magadat értelmezni, ezért a kiborulás.)

ha ezt megteszed, akkor a gyerekeidnek egy kiegyensúlyozott, normális anyjuk lesz, akit örömmel látogatnak majd, amikor idejük engedi, ha nem teszed, akkor egy levakarhatatlan, nyúlós teher leszel, amitől tényleg csak úgy lehet megszabadulni, hogy rá se néznek többé. tiéd a döntés.

2022. okt. 16. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!