Málna mint keresztnév?
Figyelt kérdés
Mennyire tűnik szokatlannak vagy megszokható lenne? Nem egy Annunciáta fajta az biztos de olyan kis átlagos de kellemesen hangzó név lenne. Mit gondoltok erről a névről? Mta szerint adható. Van e ennek a névnek hátránya illetve kinek teszik ez a név? Hasonló nevek vannak mint: Ibolya, Alma, Virág miért ne Málna is vagy inkább ne? Mondjuk ha átlagos vezetéknév lenne mint pl.Varga Málna vagy Pongrácz Málna (ezeket csak kitaláltam, mint nevek) mennyire lenne szokatlan?2022. okt. 16. 03:49
12/39 anonim válasza:
Szerintem semmi gond vele.
Nem rosszabb a Szofinàl..vagy a Rozonánàl..
Alma ugyanilyen, mégis elfogadott.
Nem adnàm, nem tetszik.. de ennyi
13/39 anonim válasza:
Nekem is tetszik.
De sosem kérném ki senki véleményét név ügyileg, mert mindenki peleprojektál mindenféle ökörséget.
Ha neked tetszik, szívesen adnád csak ez számít.
14/39 anonim válasza:
Szerintem szép név, nőies és különleges.
15/39 anonim válasza:
13as akkor keresztelje el magát Málnának, azért számítson már milyen nevet kap a gyerek mert ő fog szívni vele legalább 18 éves koráig.
16/39 anonim válasza:
Ahogy a #7, a többi, "megszokott" beszélő név sem tetszik, egyiket se adnám, komolytalanok.
17/39 anonim válasza:
Számomra ez már túl szokatlan. De ha végülis belegondolunk, annyi ennél idétlenebb nevet adnak néhányan a gyerekeiknek, hogy miért ne? Meg lehet jobb, mint egy újabb Hanna vagy Zoé.
18/39 anonim válasza:
Ismerek Málnát, és használva nem furcsa. Nekem nem zavaró nev
19/39 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem vagyok minden mostanàban divatos név ellen, de az ilyen Màlna, Menta, Eperke nagyon nem tetszik. Nekem is az jut eszembe róla, amit màsok is írtak, hogy akkor lehetne Bazsalikom, Dinnye, Nektarin meg Kàposztàcska is.
20/39 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik a Málna, csupán csak azért nem adnám mert nem illik a vezetéknévhez.
A Boglárka név is beszélő név, és szerintem nagyon kislányos a "ka" végződés miatt, mégis minden második lány Bogi a korosztályomban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!