Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek kettonel tobb gyerek?

Minek kettonel tobb gyerek?

Figyelt kérdés
Kettovel mar megvan az, hogy latja az ember, hogy milyen cukik, aki meg azert vallalt, hogy legyen teso, akkor az is megvan. Mit ad a kettonel tobb gyerek?

2022. okt. 14. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki vállal harmadik, az szimplán azért teszi, mert egy harmadik gyerekkel érzi teljesnek a családot. Ennyi. Ugyanúgy érzik a vágyat a harmadik iránt, mint az első iránt.

Ha te nem akarsz, akkor ne szülj többet.

2022. okt. 14. 22:26
 12/29 A kérdező kommentje:
Pont ez a gond, hogy racionalis okokbol nem akarok, de a belso vaggyal meg nem tudom, mit kezdjek. Hogy lehet ezt a belso ellentetet vajon feloldani? Valakinek sikerult mar, vagy az egyetlen megoldas, hogy vallal az ember, azt sziv?
2022. okt. 14. 22:30
 13/29 A kérdező kommentje:
*aztan
2022. okt. 14. 22:30
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
Ugyan ezt erzem mint te. Mintha en irtam volna ki a kerdest. Annyi a külömbseg, hogy 1 gyerekünk van es a masodik baban gondolkodunk.. akarom is meg nem is. Erzek egy belsö kesztetest de esz ervekkel le beszelem magam. Mi is külföldön elünk egyebkent
2022. okt. 14. 22:34
 15/29 A kérdező kommentje:

14, mi masodikat mindenkepp akartunk, bar ott is voltak ketelyeim a nemalvas miatt, es nem is jott ossze addig, ameddig ujra normalisan nem aludtam, ami igy jo is volt.

Az ido 90%-aban nem akarok meg egyet, de a maradek 10-ben meg neha megkattanok. Persze ettol meg nem vallalunk meg egyet, csak tok jo lenne, ha elegedett lennek azzal, ahogy most vannak a dolgok. Ha lenne harmadik, akkor meg a negyediknel es otodiknel is ezt ereznem vsloszinuleg, ameddig ki nem futok az idobol.

2022. okt. 14. 22:41
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

Anyáméknál becsúszott a húgom harmadiknak, a szomszédnál saját bevallásuk szerint becsúszott, a sógornőméknél szintén csak becsúszott a harmadik.

Hirtelen ezek jutnak eszembe a közeli környezetemből, ahol több gyerek van, mint 2.

(Egyébként a kutya nem kérdezte egyiket sem, maguk hozták szóba az apropóját)

Olyat nem ismerek, akikről konkrétan tudom, hogy tudatos döntés volt, és ha igen, miért kellett.

2022. okt. 14. 22:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy az emberek manapsag egyertelmuen az atveros hitelek miatt csinalnak gyereket."

Ez nem igaz...nincs az a pénz amiért szülnék 3at... alapból nem szeretnék annyit ...

2022. okt. 15. 00:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt hiszi, hogy hitelek miatt csinál bárki is gyereket, az nem tudom, nevelt-e már egyet is...

Normális ember nem csinál pénzért gyereket, mert tudja, hogy különben erősen deficitbe fog kerülni...

Kezdjük ott, hogy egy gyerek sokkal nagyobb vállalás, mint egy hitel.

Ráadásul elég sok papír kell ezekhez, nem tudja boldog - boldogtalan felvenni.

2022. okt. 15. 03:37
 19/29 anonim ***** válasza:
29%
nekem 3 gyerekem van 2 fiam meg 1 lányom.
2022. okt. 15. 05:29
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Kérdezd meg anyósomat neki 5 testvére van, vagyis 6-an vannak, illetve volt egy ismerősöm, akinek 7 gyereke van... szerintem az már beteges.
2022. okt. 15. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!