Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek kettonel tobb gyerek?

Minek kettonel tobb gyerek?

Figyelt kérdés
Kettovel mar megvan az, hogy latja az ember, hogy milyen cukik, aki meg azert vallalt, hogy legyen teso, akkor az is megvan. Mit ad a kettonel tobb gyerek?

2022. okt. 14. 21:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
Fordítsunk egyet a kérdésen. Téged miért zavar,ha másnak kettőnél több van? Neked mennyivel lesz ettől jobb vagy rosszabb az életed?
2022. okt. 14. 21:45
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdesem. En speciel minden racionalis erv elkenere folyton oda lyukadok ki, hogy szeretnek egy harmadik gyereket is, csak nem ertem egyszeruen, hogy miert. Sem idegileg, sem egyeb szempontbol nem lenne jo dontes, megsem tudom kiverni a fejembol.
2022. okt. 14. 21:53
 3/29 anonim ***** válasza:
24%

Nyilván a csok miatt, mi másért?

Én már azt sem értem, hogy 1 gyereket minek akar valaki.

2022. okt. 14. 21:58
 4/29 anonim ***** válasza:
16%

Jobbat kerdezek: minek gyerek?

Amugy az emberek manapsag egyertelmuen az atveros hitelek miatt csinalnak gyereket. Majd rajonnek, milyen nagy hulyeseg volt.

5/29 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekvállalás a legritkább esetben racionális döntés. A többség annyit vállal amennyit belső késztetésből, vagy külső nyomásból fakadóan akar. A racionális érvek többnyire nem játszanak, ahogy nálad is. Hiába a racionális érvek ellene, a belső késztetés győz
 6/29 anonim ***** válasza:
39%
Elottem szolo gyorsabb volt. 😀
2022. okt. 14. 21:59
 7/29 anonim ***** válasza:
58%
Gyereket a tejláz miatt akarsz. Az állatok sem azért szülnek mert az jó nekik, hanem akiben nincs meg ez a késztetés az már rég kihalt.
2022. okt. 14. 22:08
 8/29 A kérdező kommentje:

5, meg nem gyozott, egyelore nagyon tartjuk magunkat ehhez.

Akik a csok meg a hitelekrol irnak: kulfoldon is van rengeteg ember, aki tobb gyereket vallal, es ott ezek nincsenek, orulsz, ha 1 evig kapsz penzt is, miutan megszuletett a gyerek, es amugyis nagy koltseg, pl. csak az allami bolcsi 550€ volt havonta ott, ahol laktunk, es ott is orulhet, akit felveszik, es nem a maganbolcsiben kell perkalnia €1200-at. Tapszertogatas, receptrefeliras sincs. Egy spec tapszernel ez siman €30-40/doboz. En mondjuk szerencsere szoptattam, de ha kellett volna, ennyi lett volna. Es ez meg csak a babakor. Nem panaszkent, csak tenykent mondom, hogy tokre nem eri meg anyagilag egy gyerek, csokkal vagy csok nelkul meg Magyarorszagon sem, ahol a fenti koltsegek nincsenek is, vagy nem ennyi. En pl. fizetetlenul voltam 8 honapig, mert lejart a tamogatott idoszak. Szoval nekunk aztan anyagilag tuti nemeri meg.

2022. okt. 14. 22:12
 9/29 anonim ***** válasza:
25%

#8: Majd meg fog, különben nem agonizálnál rajta és nem írnál ki kérdést sem.

Rosszul gondolkozol. Egyrészt a német béredet mérd a német költségekhez és reálisan lődd be hol állsz a társadalmi ranglétrán jövedelem tekintetében, úgy lesz teljes a képed. Másrészt, aki csok, babaváró meg hasonlók mentén vállal gyereket az ugyanolyan külső tényező, mint amit írtam. Csak egy egyszeri 10 millió lebeg a szeme előtt, amiből már le tudja rakni az önerőt az agglomerációs lyukhoz a 3x9 nm szobákkal, azt már nem számolja ki, mennyibe fog kerülni az élet. Nem véletlenül nem érte el a kívánt hatást ez az egész nálunk (cserébe a NER-t megtolta az ingatlanpiacon és az építőiparban)

2022. okt. 14. 22:18
 10/29 A kérdező kommentje:
Nagyon racionalis embernek tartom magam, ezert tokre zavar ez a belso kesztetes, nem igazan tudom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Valahogy jo lenne lebeszelni magam, olyan erv, ami ugy zsigeri szinten is meggyoz. Ezert irtam ki a kerdest.
2022. okt. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!