Ha még egy gyerek vállalása bizonytalan, eladnátok vagy eltennétek a gyerekcuccokat?
Adtunk magunknak még némi időt arra, hogy esetleg meggondoljuk magunkat, és legyen még egy gyerekünk, utána már a korunkból adódóan sem vállalnánk, de jelenleg a nem felé hajlunk, és már sok időnk nincs.
Ti ilyen esetben megtartottátok a holmikat, vagy eladtátok? Lett még gyerek később, és esetleg megbántátok, vagy jó volt így?
Én megtartok mindent, nagyon sokat költöttem baba dolgokra, fele nem is kellett, vagy nem volt jó, utólag bánom, hogy nem voltam megfontoltabb, dehát első baba volt, honnan tudhattam volna :)
A másodiknál ha lesz, sokkal tudatosabb leszek, és meg is tartom, amik beváltak.
Eleve igyekeztem mindenből fehéret, meg semleges színűt venni, hogy ha ellenkező nemű lesz, jó legyen neki is.
Szerintem pénzkidobás a rahedli babaruha, főleg, hogy ígyis-úgyis megy minden nap a gép.
Ha 2-3éven belül eldőlne, kivárnék, amennyiben van hely tárolni.
Elsőről másodikra megtartottam, 2 évvel később uabban a hónapban született, ő is lány és még így is gyorsabban nő, nagyobb lábú, máshová esik sokszor a méret, de alapvetően anyagilag megérte.
Ez után viszont mindent eladtam és 3.lány 9évvel később mindenből újat kapott, nem voltak már az eleve használtan kapott ruhák további 2 gyerek után olyan állapotban.
4-es 30-35 éves ruhák nem szoktak oylan minőségben megőrződni hogy érdemes legyen...
Én úgy csináltam, ahogy 1-es írta, csak néhány kedvencet tartottam meg, a többit elajándékoztam rokonnak, barátnak, szomszédnak. Ha lesz még gyerekem (nagyon szeretnék, de csak pár év múlva) remélem majd én is kapok, vagy ha nem, majd vehetek cuki ruhákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!