Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha még egy gyerek vállalása...

Ha még egy gyerek vállalása bizonytalan, eladnátok vagy eltennétek a gyerekcuccokat?

Figyelt kérdés

Adtunk magunknak még némi időt arra, hogy esetleg meggondoljuk magunkat, és legyen még egy gyerekünk, utána már a korunkból adódóan sem vállalnánk, de jelenleg a nem felé hajlunk, és már sok időnk nincs.

Ti ilyen esetben megtartottátok a holmikat, vagy eladtátok? Lett még gyerek később, és esetleg megbántátok, vagy jó volt így?

2022. okt. 11. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi mindent megtartunk.

Ha nem lesz kovetkezo baba, akkor majd elajandekozzuk.

Tenyleg sok ido mindent osszevasarolni, szamomra nagyon stresszes.

Szerintem varjatok 2 vagy 3 evet, ha nem jon a baba, akkor tovabb lehet adni. :)

2022. okt. 11. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megtartunk minden jó állapotú dolgot, mert ha nekünk mégsem kéne már testvéreméknek még lehet. Van pár dolog amit úgy kaptunk használtan mi is és már akkor sem tetszett nekem sem, na azokat viszont nem tárolom tovább.
2022. okt. 11. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:

2 évig gondolkodtunk, hogy legyen-e második gyerek. Nagyon sok volt bennünk a kérdőjel. De minden holmiját megtartottunk a lányunknak. A padláson elfért.

Most úton a kisteso, aki fiú lesz, így újra lehet kezdeni a bevásárlást. :D

2022. okt. 11. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi direkt úgy vásároltunk, hogy minden uniszex színű a nagyobb értékű cuccokból. Persze ruhából, játékból sok lányos van, de nem baj. Elteszünk mindent. Ha 2-3 éven belül úgy döntünk, hogy nem akarunk több gyereket, akkor elajándékozzuk, eladogatjuk a dolgokat. Elférnek.

Én nem kezdeném újra a bevásárlást, elegem volt, mire mindent összeszedtünk és viszonylag nagy lett a végösszeg is. Örülök, ha maximum csak ruhákban kell előröl kezdeni.

2022. okt. 11. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is uniszex ruhákat vettem. Én megtartottam, mert nekem egymás után jöttek a gyerekek. Az egyik májusban a másik rá 1 évre szintén.
2022. okt. 11. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk szinte biztos,hogy lesz második,viszont csak 4-5 év múlva,úgyhogy én mindent eladok,egyszerűen nincs helyünk tárolni ilyen mennyiségű cuccot.

A ruhák nagy része öröklődik tovább a családba,a babakocsi az egyetlen ami marad,mert nagyon szeretjük és nagyon jó állapotban van.

De ha van helyetek,akkor megtartanám a legjobb dolgokat egy kis ideig,amíg eldől a dolog.

2022. okt. 11. 12:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Néhány kedvenc dolgot igen, amit az esetleges következőnek szánnánk. Ezek főleg néhány ruha, és egy-két játék, meg a hinta.
2022. okt. 11. 12:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha van hely, ahova lehet rakni, mindenképp tartsátok meg.

Eladni, tovább adni 5 év múlva is lehet, viszont ha újra meg kell venni mindent az nagyon nagy szívás lesz ilyen árak mellett.

2022. okt. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!