Hogyan kell "elengedni"/ nem rágörcsölni?
Mi úgy engedtük el, hogy szünetet tartottunk. Kénytelen voltunk ezt tenni mert már majdnem tönkrementünk a babaprojektben lelkileg.
Tehát elhatároztuk, hogy 5 hónap szünet. Továbbra sem védekeztünk, de felhagytunk minden mással pl vitaminok, tesztelés, a gyógyszert orvosi engedéllyel szüneteltettem. A cigire is visszaszoktunk 1-2 csikk erejéig.
Nem mondom, a szünet első hónapjában még titkon reménykedtem, de tényleg annyira belefáradtunk már, hogy a 2. hónapra már totál hanyagoltam a témát.
Szünet után rögtön az első hónapban összejött a baba, 6 év után.
4 év próbálkozás, egy vetélés és 2 sikertelen lombik után adtuk fel, mert 2 orvos is azt mondta, hogy felesleges lenne tovább terhelni a szervezetemet, annyira kicsi az esély a terhességre. Úgy kikészültem, hogy nyugtatót kellett szednem.
Több év sírás, idegeskedés, kesergés, szenvedés után leültünk beszélni a párommal. Nagyon szép életünk van, szeretjük egymást, rengeteg dolgot beterveztünk (utazás, koncertek, új hobbik, stb.) és felkészültünk a gyermek nélküli életre.
Így sikerült teljesen elengedni a dolgot, csak saját magunkra és egymásra koncentráltunk.
Ez volt áprilisban. Jelenleg ikreket várunk, és a 2. trimesztert tapossuk. Spontán estem teherbe, mindenféle orvosi segítség nélkül. A nőgyógyászom azt mondta, hogy megszámolni sem tudja, hány olyan páciense van, akik azután estek teherbe, hogy feladták.
Talán tényleg ennyi a megoldás, nem tudom, de nálunk is így jött össze végül.
Szerintem ezt így direkt sehogy.
Túl vagyunk egy sikertelen lombikon, én is azt mondtam egy hónapja, hogy na most elegem van, elengedem. Abbahagytam a vitaminokat, elkezdtem cukrot cukorral enni, abbahagytam a hőmérőzést, mindent.
Tudod meddig tartott? 3 hétig. 3 hét után megint a jöttek a "vajon most van-e ovulációm", "biztos most jön majd össze, mert elengedtük" go dolatok, amik ha megfordulnak a fejemben már megint nem az elengedésben vagyok... 3 hét után újra nem bírtam ki hogy ne csináljak lh tesztet, nem bírtam hogy ne hőmérőzzek... Pedig én eldöntöttem, hogy elengedem, de ha ezen jár az ember esze akkor ezen jár,ezt nem lehet mesterségesen, úgy hogy eldöntöm kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!