Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Féléve volt egy vetélésem,...

Féléve volt egy vetélésem, hogyan kell nem rágörcsölni a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Tényleg probalok nem rágörcsölni, de minden honapban a menstruáció előtt egy héttel már tűkön ülök. Annyit sikerült elernem, hogy mar legalabb nem egesz hónapban ezen kattogok... Mindenki mondja ezt az elengedés dolgot, de hogy tudnám ezt elengedni? :(
2022. jún. 7. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ment az, hogy elhittem a nőgyógyásznak, hogy az ilyen korai (nekem a 7. héten volt) vetélésekkel csak felkészül a szervezet és hogy szinte mindenkinek van ilyen, csak nem veszik észre. Ma meg már mindenkinek elérhetőek az egyre érzékenyebb tesztek, ezért derül fény az ilyen induló-múló fogantatásokra.
2022. jún. 7. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg nem kell hitegetni magad. Kérj egy teljes kivizsgálást szakértőnél és ha látod, hogy minden értéked rendben van, akkor megnyugodhatsz, mert "csak" véletlen volt. Speciel nekem nem az volt, és ha elhiszem az orvosnak, hogy "hát van ilyen", akkor sorozatban mentek volna el a babáim.
2022. jún. 8. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
A terhessegek 25 %-a vetelessel vegzodik az elso 12 hetben. Azaz minden 4. Sajnos benne voltal a 4.-ben, de most nem leszel !
2022. jún. 8. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy IR-je, PCOS-se, egyéb hormonproblémája van. De jah, biztos csak a szokásos statisztika. Minek gondolkodni? Elég ha elhiszed és bevonzod!
2022. jún. 8. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
nincsenek hormonproblémáim, kivizsgáltattam magam. Már van egy lányom, ő most lesz 3 éves. a 2. baba egyből összejött, de amugy a kérdés nem az volt, hogy hogyan engedjem el azt hogy volt egy vetélésem :D
2022. jún. 8. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. En egyre mergesebb lettem amikor probalkoztunk es nem sikerult. Mondjuk a 3. honapban sikerult szoval nem duhongtem sokaig. Vetelesem nem volt. A terhesseget vegigparaztam. Annyit idegeskedtem mint a franc, megis minden rendben volt. Szoval terhesseg szempontjabol tok mindegy, mire gorcsolsz es mennyit.
2022. jún. 9. 00:34
 7/8 anonim válasza:
Én is fél éve estem át a masodikon. Őszintén szólva kikészültem utána, poszttraumás stressz tüneteket mutattam, így egy durvább kiborulás után bejelentkeztem pszihológushoz. Nagyon jót tett. Nem állítom,hogy már nem félek tőle, de nem is azon kattog az agyam. Ne félj elmenni, sokat tudnak segíteni.
2022. júl. 5. 16:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg 7 hetes terhes vagyok, most azon kattogok, hogy minden rendben legyen :( ez az elso trimeszter a legnehezebb.
2022. júl. 6. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!