Ti mikor kezdtetek el "rágörcsölni" a teherbeesésre?
Négy hónapja próbálkozunk + volt 2 hónap, amikor egyszer-egyszer védekezés nélkül voltunk együtt.
2 hónapja vezetek hőgörbét és használok ovu teszteket. Igazából engem megnyugtat a tudat, hogy "képben" vagyok és ugyanúgy megvan a romantikus, akár spontán hangulat is a hálószobában.
Az orvos hülyének nézhet, ha ennyi idő után elkezdem neki a görbéket mutogatni? Elküldhet kivizsgálásra? Mindketten 30 alattiak vagyunk.
Semmikor. Sikerült is teherbe esni, mert ahhoz nem rágörcsölni kell, hanem szexelni. Akkor, amikor jólesik és nem akkor, amikor a naptár, meg a görbe, meg a bánat tudja még mi mondja.
A családban van olyan pár, akik már több ÉVE próbálkoznak, túl vannak már inszemen és lombikon is - mindeddig sikertelenül. Még ők sem görcsöltek rá.
4 hónap után ennyire rinyálni nem normális.
Mi is akkor szeretkezünk amikor megkívánjuk egymást. Ezért is vagyunk gyakran együtt akkor is, amikor esélytelen a teherbe esés.
Azért használok tesztet, hogy ne maradjunk le a peteérésről és azért mérem a hőm, hogy meggyőzödjek róla, hogy be is következett az ovuláció. Már jóval korábban a próbálkozás előtt vágytunk egy babára.
Hosszú ciklusaim vannak, így eleve egy évben 2-3 eséllyel kevesebb esélyem van teherbe esni, mint egy átlag nőnek.
Kb mint az ötös. Első hónap nagy csalódás volt. Utána már nem bíztam annyira, csak szerettem volna. Én a harmadik hónaptól hőmérőztem és 4től ovu teszteltem. Szintén csak azért, hogy lássam legalább nagyjából rendben vagyok e vagy érdemes fél év után dokihoz menni mert reménytelenek a görbék.
A szeretkezést nem ehhez igazítottuk egyáltalán. Nem is kellett különösebben volt annyi alkalom.
Végül a 7. hónapban sikerült a baba, a rákszűréses idöpontra már pozitív teszttel mentem. Ott mutattam volna a görbéket, de azt mondta ő örült volna neki, de persze így még jobb :)
Azonnal :) Én ilyen vagyok, ha valamire vágyom akkor sajnos nem vagyok türelmes. DE: SOHA nem irtam ide szurkákról, dpo-zgatásokról, "volt valaki így?" kérdésejet sem írtam. En csak magamban vágyódtam és reménykedtem, nem itt éltem gyakorin az életemet mint a többi babára vágyó.
Amúgy hidd el, volt már ilyen kérdés, és a valaszok mindegyike mindig az hogy érdekes módon senki soha nem görcsöl rá :) :) Csak tudnám akkor ki írogatja a sok kérdést :)
Legszebb amikor olyan írta hogy ő nem görcsöl rá, aki azon a héten előtte 3 kérdést kiírt hogy mikor tesztelhet, másnak is volt-e hasszurka és baba lett-e meg mikor szexeljen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!