Hogy lehet nem rágörcsölni a teherbeesésre, ha egyszer nagyon-nagyon szeretném?
Szerintem egyfajta megoldás lehet, ha keresel valami másik célkitűzést is az életben, ami "hajt", és alig várod már, hogy foglalkozhass vele. persze ez nem azt jelenti, hogy többet nem foglalkozol a babatémával, de legalább másra terelődik a figyelem és nyugodtabb tudsz maradni. Nálam bevált, én weboldal készítést kezdtem el tanulni, minden csínyját bínját, és így az idő is gyorsabban telt, és ráadásul hasznosan is. De lehet ez az elfoglaltság, mondjuk, lakás lakítgatás, átrendezés, vagy utazások, vagy kisebb kirándulások, pl. kiállításokra, koncertekre, rendezvényekre. ha már otthonról kimozdulsz a megszokott környezetedből az nagyon sokat segíthet. vagy tanulj valamit, nyelvet, vagy amit érdekel. A lényeg hogy célod legyen vele, ne csak a levegőbe csináld, legyen ami motivál a jövőt tekintve. van már egy-két oldalam a teherbeesésről, ha kíváncsi vagy írj priviben és megírom az oldalaim címét.
6 hetes kiamama
Nem lehet nem akarni és tudatosan abbahagyni a görcsölést, saját tapasztalatból mondom.
Nekünk akkor sikerült, mikor már nem is akartam próbálkozni, és mesterkurzust meg nyaralást kezdtem tervezni. Akkor már túl voltunk a vizsgálatokon, és elegem lett. Addig én sem hittem a nem-görcsölős tanácsokban, de ezt tényleg nem lehet tudatosan elérni. Legalábbis nekem nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!