Te hogy készültél a teherbeesésre?
Előtte 4 hónappal vitamin és folsav, nem ittam egy pohár bornál többet. Cigizni előtte se cigiztem, de ha mégis, letettem volna azt is.
4 hónapon belül semmi gyógyszer, egy aszpirin sem és ha antibiotikum kúra lett volna akkor is újraindítottam volna a 4 hónapot.
Alapból is egészségesen eszem, szóval ezen nem volt mit változtatni, de nekem ez is ide tartozna tényezőként.
Odafigyeltem, hogy a vitaminháztartásom rendben legyen..( mivel a vasam gyakran alacsony, így nekem a vas-folsav-ra nagyon kellett figyelnem)
De k krétan az igazi prőbálkozás előtt mar 1 évvel ezekre fogyeltem, mert tudtam, hogy amikor ott az idő nem akkor kell kapkodni..
Plusz saját magam miatt is jobb egészsgesnek lenni..
Más külösebben nem..
Ittam cickafark és palástfű teát, mert éppen vacakolt a ciklusom, amikor összejött
Férjem elment spermavizsgálatra,.. Kb 1 évvel előtte..
( családjában a férfiak esetében több helyen gondok voltak)
Vitaminokra ő is figyelt...
Ő tájékozódott magáról a terhességről, gyerekekről( utőbb tudtam csak meg)
Ennyi
Első vagyok: a párom is vitaminokat szedett és amikor próbálkozni kezdtünk, előtte 2 héttől már 0 alkohol. Szintén nem cigizik, egészségesen eszik.
Aki lepontozott xarjon sünt ;)
Elmentem rakszuresre , bar amugyis kis ido mulva esedekes lett volna
Folsavat szedtem meg c vitamint , egyutt voltunk amikor kedvunk volt (neha minden nap) 9honap kellett a sikerhez
Elsőnél semmit, összejött rögtön, ahogy pozitív lett a teszt, letettem a cigit (napi 2-3 szálat szívtam már csak). Missed ab lett sajnos, utána visszaszoktam a cigire.
Másodiknál szintén semmit, nem is nagyon volt valószínű, hogy abban a hónapban sikerülhet. Pozi teszt után nem gyújtottam többet rá. Ebből a terhességből született a kislányom. Nem szoktam vissza a cigire.
Most tervezünk kistesót, 2 hónapja szedek babatervező vitamint (nekem ez egyszerűbb, mint külön-külön szedegetni, amit kellene), elmentem rendberakatni a fogaimat még a terhesség előtt. Nődokinál most nem voltam, 7 hónapos rákszűrésem van. Tekintve, hogy van egy majdnem 3 évesem, alkoholt amúgy se igazán fogyasztok.
Koffeinmentes kávét kezdtem inni és terhesvitamint szedtem.alkoholt csak alkalmakkor iszok(pl Martini) és szerintem csak húsvét volt az akkor aktuális "ünnep".
A Férjem dohányzott tovább(par szálat sziv egy nap) 3 hónap alatt jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!