Miert mondjak hogy ne is gondoljak a teherbeesesre?
Mindeki ezt mondja nekem.most kezdtünk el probalkozni. Elso honap. Es folyton ezt mondja mindenki hogy ne foglalkozzak vele... De en nem tudok nem ra gondolni hogy ma kéne megjonnie....
Ettől függ a teherbeeses? Vagy mi?
Igen, a túlzott stresszelés gátolja a teherbeesést
Plusz sem a párkapcsolatnak, sem az élet egyéb területeinek sem tesz jót, ha állandóan ezen kattogsz
Ha ma kellene megjönnie, akkor nyugodtan tesztelhetsz
Mi nem mondtuk senkinek, hogy elkezdjük a próbálkozást. De én full rástresszeltem már az első babánál is. Néztem mikor van peteérésem
Ovuteszttel, peteérés után pedig számoltam vissza a napokat, hogy mikor lehet már tesztelni. Mindkét gyerekkel első hónapban terhes lettem:).
Ha mindenki ezt mondja, az csak azert lehet, mert mindenkinek elmondtad, hogy gyerekkel probalkoztok. Hidd el, hogy rajtad, a parodon es max (nagyon max) a nagyszulokon kivul ez senkit sem erdekel, legfokepp senkire sem tartozik.
Szoval vagy azert mondjak ismerosok, mert nem igazan akarnak errol hallani, vagy pedig tenyleg tulzottan sokat beszelsz rola es attol felnek, hogy mar az elejen bekattansz. Az erosen hatraltato.
(Foleg ha utana minden honapban egy hetig azt kell hallgatni, hogy miert nem jott ossze, majd egy hetig, hogy mikor lesz peteeres, azt koveto heten, hogy vajon jokor es elegendo alkalommal voltatok-e egyutt, majd vegul hogy megjon-e a mensi. Hidd el, ez nagyon-nagyon stresszes mindenkinek, annak is aki hallgatja, annak is, aki mondja.)
Nem is azt irtam, hogy mondtal mar, hanem ha fogsz mondani a jovoben ilyen reszleteket is, par sikertelen honap utan, rafeszulve.
De ne legyen ilyen, drukkolok, hogy mar most terhes legyel.
Szerintem alapban az nem tartozik senkire, hogy probalkoztok, ezt irtam. Csak ratok.
Azzal, hogy beavatsz masokat, vallalod, hogy elmondjak a velemenyuket, ez meg rosszul esik neked (lasd a kerdesed).
Ha ilyen bizalmas infókat osztasz meg idegenekkel, joggal èrzik úgy, hogy beleszólásuk lehet a dolgotokba!
Most jönnek a kèretlen jó tanácsok szép sorban! Aztán vègül attól kattansz be, hogy boldog boldogtalan kérdezgeti, hogy na mi van mâr, mikor leszel terhes stb. Na ettől szrabb helyzetet el sem tudok képzelni, főleg, ha nem jön össze az első hó apokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!