Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert mondjak hogy ne is...

Miert mondjak hogy ne is gondoljak a teherbeesesre?

Figyelt kérdés

Mindeki ezt mondja nekem.most kezdtünk el probalkozni. Elso honap. Es folyton ezt mondja mindenki hogy ne foglalkozzak vele... De en nem tudok nem ra gondolni hogy ma kéne megjonnie....

Ettől függ a teherbeeses? Vagy mi?

2018. febr. 3. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz senkivel! Én is kaptam ilyen megjegyzést, ettöl függetlenül én is alig vártam, hogy eljöjjön a nemvárt napja, hogy na mi lesz??!! :-) 3 napig húztam a dolgot mire teszteltem erős pozitívat. :-) Szóval csak magatokra figyelj! Aki babát akar annak ezen fog kattogni az agya úgyis.

19hkm

2018. febr. 3. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. 2 csíkos lett a teszted😍?
2018. febr. 4. 15:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igen 😀 harmadik a mai. Bár nem egyből jött ki ilyen erősen, szerintem időn túl. En hulye ugy 4perc utan elraktam, es egy ora mulva néztem csak meg. Holnap veszek azért masikat. Paromnak se mertem meg mondani

[link]

2018. febr. 4. 16:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezek egyértelműek!! Gratulálok! Anya leszel😍!
2018. febr. 4. 16:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi 🙂 még nem fogtam fel... Élvezem hogy csak en tudok róla. Lassan beavatom paromat is. Terveztük, de valami meglepetest szeretnek azért ☺️
2018. febr. 4. 16:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :-)
2018. febr. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!