Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ne hibáztasd magad, amiért...

Ne hibáztasd magad, amiért nem tudsz teherbe esni, nem tehetsz róla. Nem szabad rágörcsölni, mert amiatt nem jön. Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Csak szerintem mond ellent egymásnak ez a két dolog?

Nem szabad rágörcsölni. Azért nem jön, mert rágörcsölsz. De ne hibáztasd magad, nem a te hibád, hogy nem sikerül...

De valahogy mégis azt sugallja, hogy az én hibám, mert nem tudok nem rágörcsölni, tehát mégis csak én tehetek róla, ha nem jön.

Vagy ti nem kaptatok hasonló ellentmondásos okosságokat?

2018. okt. 12. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Több vagy összetett oka is lehet, ha valaki nem tud megfoganni. De sokan találgatnak, nyomják a kliséket, csak hogy mondjanak valami biztatót vagy okosságot. Ez ennyiről szól, nem többről.
2018. okt. 12. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Túl sokat képzelsz mögé. Csak vigasztalni, biztatni szeretnének. Nehéz ilyenkor mit mondani.. és sajnos sokan csak közhelyeket tudnak a helyzetre alkalmazni
2018. okt. 12. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek klisék. Emberfüggő hogy melyiket szeretik puffogtatni.
2018. okt. 12. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés idegesítőbb dolog van ennél a "ne görcsölj rá" mantránál... jó, akkor majd holnaptól nem akarok gyereket, persze, mert ez nyilván így megy. Ráadásul hülyeség is, hogy ezen múlna, a második gyerekem azonnal jött úgy, hogy teljesen rá voltam pörögve, állandóan ezen járt az agyam, mert ilyen típus vagyok.
2018. okt. 12. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész "rágörcsölés" duma egy marhaság. Nem attól nem jön a baba, hogy rágörcsölsz, hanem, mert pont akkor egyébként sem jönne. És szerintem az emberek nagy része jó pár hónapig nagyon laza. Aztán, ha semmi nem történik, elkezd figyelni (időzített együttlét, ovu teszt, naptár, nyák figyelés, stb.). És ha így sem jön össze jó pár hónapig, na akkor jön a rágörcsölés. Aminek azért alapja, és előzménye is szokott lenni. De szerintem az egy nagy b*romság, hogy a "rögörcsöléstől" nem lesz gyerek. Nekem anyósom jött ezzel a szent szöveggel, jóval azelőtt, hogy egyáltalán akartunk volna gyereket: "Nem ám nagyon rögörcsöltök, és nem lesz." Hahaha, ennél nagyobb hülyeséget is rég hallottam. Ha nem lesz, vagy sokáig nem lesz, annak időzítési probléma és/vagy egészségügyi probléma az oka, nem a "rágörcsölés".
2018. okt. 13. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
* rágörcsölés. És még annyi, hogy pont ezért jobb, ha olyan emberek nem is tudják, hogy próbálkoztok, akikről előre tudod, hogy csak egy csomó hülyeséget beszélnének a fejedbe.
2018. okt. 13. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 ebben igazad lehet. Mert szerintem a munkahelyi stresszre fogni is legalább ilyen butaság. Saját példám alapján legalábbis... soha olyan stresszes hónapom nem volt, mint mikor megfogant a fiúnk. Abban a hónapban sokszor azt se tudtam milyen nap van, annyit dolgoztam, és még jó beteg is voltam mellé.
2018. okt. 13. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy így is lett babátok :). Én sem hiszek ebben a stressz dologban sem. Volt az életemben 2 olyan hónap, amikor végig szabin voltam, szinte semmit nem csináltam. Anyukám mondogatta, hogy majd hátha akkor, amikor nem lesz munka:). Hát pihenés lett, gyerek nem:). Szóval szerintem sem múlik ezen sem.
2018. okt. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!