Mit szóltok az Emmaróza Hannaróza Annamira nevekhez?
Figyelt kérdés
Párom miatt mindenképp kell a Zoé név. De ha azt vesszük akkor az én neveim is összevont nevek nem tudom ez mennyire kiszúrás a gyerekkel. De aki Lilien Viktória nevet ad az se rövidebb végülis Nem tudom mitévő legyek
Az összevont nevekkel olyan mintha 3 keresztneve lenne, szerintem furi.
Pár név,ami szerintem vállalható lenne:
Bella Zoé
Janka Zoé
Zoé Lilien
Petra Zoé
Netta Zoé
Miléna Zoé
Zoé Veronika
Hanga Zoé
Emília Zoé
Hátha az egyik meg tetszik 😻
2022. szept. 21. 18:58
12/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az ötletek segítséget. Nekem az volt a terv hogy külön Emma Róza vagy Hanna Róza , de apuka szeretné az ő nevét is ezért gondoltam rá
2022. szept. 21. 19:14
13/33 anonim válasza:
Kérdező akkor te is válassz egyet a tieidből apuka meg adja a Zoét. Ne adj összevont nevet mert nevetség tárgya lenne így 3 névvel a gyerek
2022. szept. 21. 19:20
14/33 anonim válasza:
Borzasztó
2022. szept. 21. 19:26
15/33 anonim válasza:
Az Emmaróza nagyon gáz, még a helyesírás ellenőr is aláhúzta pirossal.
2022. szept. 21. 20:12
16/33 anonim válasza:
Nekem tetszenek az összevont nevek. Régen is voltak, bár nem ennyi féle. Viszont az mellé nem adnák egy másodikat is.
2022. szept. 21. 20:33
17/33 anonim válasza:
Emmaróza Zoé nagyon gáz, tényleg mintha három neve lenne. Az Emmaróza önmagában is erőltetett. Emma Zoé, Anna Zoé, Hanna Zoé teljesen vállalható.
2022. szept. 21. 21:16
18/33 anonim válasza:
"Nekem az volt a terv hogy külön Emma Róza vagy Hanna Róza"
Ha a Róza az, amit szeretnél megtartani, akkor a Zoé Róza sem rossz szerintem.
2022. szept. 22. 03:35
19/33 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, nem szeretem az ilyen összetákolt név-szörnyetegeket, de tudom, hogy most divat. Viszont ha ezek mellé még kap szerencsétlen egy 3. divatnevet is, az már baromi hosszú lesz, nem lesz hálás nektek.
2022. szept. 22. 12:03
20/33 anonim válasza:
Zoé tavaly a második leggyakrabban adott lánynév volt, Hanna az első, Emma a hatodik. Ha a Zoé mindenképp kell, akkor inkább Zoé Róza legyen. Ha a vezetéknévben nincs z, akkor nem rossz így.
Nekem összevont nevem van (a régebbiekből), de szinte csak hivatalos helyeken hívnak úgy, jobban örülnék, ha csak a név felét kaptam volna. De ha még egy második keresztnevem is lenne, na az már csak bonyodalmat okozna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!