Szülés után nektek milyen fogamzásgátló módszerek jöttek be?
Engem egészen foglalkoztat a spirál meg a rézgyöngy gondolata, de kicsit idegenkedek is tőle, hogy egy ilyen cuccot a méhembe rakassak. Cserébe az, hogy évekig nem kell ezen gondolkodni és nem kell párhavonta orvoshoz járni receptért vagy számon tartani, mennyi óvszer van még otthon (amit amúgy se használunk, ismerem magunkat, az előző gyerek után sem használtuk, le is járt egy csomó), az tagadhatatlan előnye.
Nektek milyen módszer jött be igazán? Ami tényleg kényelmes is, tartós is, és azért megbízható?
14 éve ovulációs tesztekkel védekezünk. Ha látjuk a teszteken, hogy közeledik az ovuláció, akkor óvszert használunk.
Nagyon jól megismertem a testem ezidő alatt. Lehet ezt felelősségteljesen is csinálni.
Igazából bevált nekünk a megszakítás is.. ovu környékén óvszertel
( de mi tervezzük a 3. Gyereketpár hónapon belül, ha előbb jön, akkor előbb jön)
#5 Magyarországon igen. De ha átruccansz Szlovákiába, ott nem kell ilyen feltételeket teljesíteni. Kifizeted a műtétet és kész.
Mi óvszert használunk.
Fogamzásgátló.
Gyerekek elött is ezt szedtem 9évig, 2 gyerek közt is, most is.
Ovszer nálunk nem játszik. Nekem fáj, féjemnek illúzió romboló.
Spirál, rézgyöngy és társai nem nyerték el a tetszesem, nem akarok idegen tárggyal a testemben élni.
Megszakítás, pharmatex, számomra hazárd játék.
Nekem a magam elkötése lenne a legjobb (férjemet nem szeretné se ő se én), de nem dönthetek a testem felett. Akarmennyire is nem akarok. 3.gyereket.
30l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!