Milyen fogamzásgátló módszerek vannak?
szeretnék egy véleménykutatást indítani hogy ki mit használ,hogy vált neki az adott módszer stb...
már 2 gyerekem van és nem igazán tervezünk harmadikat,legalábbis a közel jövőben ezért érdekelne minden a témával kapcsolatban.
Szia!
Én szedtem fogamzásgátló tablettát,de folyton rosszul voltam tőle.
Az óvszert nem igazán szeretjük.
Az orvosom ajánlotta a Nuvaring hüvelygyűrűt.
Sokáig ezt használtam,nem megy keresztül a szervezett,ezért nem voltam rosszul tőle,nekem nagyon bevált.
Most babát várok(38 hkm),de utána majd ugyan ezt szeretném használni.
Azért az nem igaz, hogy nem megy keresztül a szervezeten a Nuvaring hatóanyaga, hiszen ha nem menne keresztül, akkor nem hatna.
Ezt csak azért írtam, hogy mások ne tájékozódjanak rosszul.
Nekem az óvszert vált be. Nem szakadt ki, nem lettem terhes sem.
Nyilván nem a legkényelmesebb megoldás, de tutira nem árt semmit és megbízható.
Hát pedig vagy az orvos mondott baromságot, vagy te értettél félre vmit.
A bélrendszerből minden, ami felszívódik (kivéve a zsírokat), először a májba kerül, majd utána kerül csak a szervezet többi részébe.
A hüvelygyűrűnél is ugyanúgy a véráramba kerül, csak ott rögtön a szisztémás keringésbe, és nem a májba, azaz a májat kevésbé károsítja. De persze így is hat rá, csak kevésbé.
És bizony átmegy a szervezeten ugyanúgy...
Lehet tényleg igazad van,én csak annak örültem hogy nem voltam rosszul mint a tabbitól.
Nekem nagyon bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!