Melyik a szebb, Natália vagy Natasa?
Figyelt kérdés
Nettinek szeretnénk becézni.2022. szept. 19. 14:46
A kérdező szavazást indított:
Natália
Natasa
Van egy jobb tippem, kommentben le írom.
73 szavazat
1/18 anonim válasza:
Natália nekem jobban tetszik, de a Natasa sem rossz. Nettinek viszont egyiket se becézném, az inkább az Anett, Linett, Ninetta, Zsanett, Szimonetta stb becézése számomra.
2/18 A kérdező kommentje:
A férjemnek nagyon megtetszett ez a Netta név, csak önmagában rövidnek találjuk. Nem nagyon tetszik egyik sem, amelyiknek beceneve :(
2022. szept. 19. 14:58
4/18 anonim válasza:
Nekem a Natália jobban is tetszik magyar környezetben, meg valamivel ritkább is. A Natasát most iszonyatosan felkapták.
5/18 Hovarju válasza:
A kettő közül a Natasa tetszik jobban.
Esetleg Tamara ? Becézhetnétek Taminak.
6/18 anonim válasza:
Natasa igazából a Natália orosz becézése. Nekem a Natália jobban tetszik.
8/18 anonim válasza:
A Nanett, Nanetta, Ninett, Ninetta név közül nem tetszik valamelyik? Ezeket jobb Nettiként becézni, és szerintem nőies neves.
9/18 anonim válasza:
Szerintem a Nikolettet is lehetne Nettinek becézni. Ha már a Bernadett lehet Betti.
10/18 anonim válasza:
Anettot szokták Nettinek becézni külföldön, de egyebként ez az összes -nett végződésűre igaz.
Antoanett
Leonetta
Linett/Linetta
Marinetta
Minetta
Nanett/Nanetta
Netta/Netti
Ninett/Ninetta
Robinetta
Rominett
Ronett/Ronetta
Szimonett/Szimonetta
Szofinett
Tinett/Tinetta
Zsanett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!