Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen sorrendben mutatjátok...

Milyen sorrendben mutatjátok be az ikreket?

Figyelt kérdés

Én először arra gondoltam, hogy születési sorrendben, de aztán észrevettem valamit a babák nevével kapcsolatban.

Az egyik baba rövid, a másik hosszabb nevet fog kapni, és sokkal jobban hangzik, ha a hosszabb névvel kezdem a bemutatást, tehát úgy, hogy ők itt X & Y és nem Y & X.

Nem gáz, ha így mutatnám be őket, és nem a születési sorrendjük alapján? (Persze ha a rövidebb nevű baba születik előbb).

Ti hogyan csináljátok?

2022. szept. 13. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Jaj Utolsó, ne mondj neki ilyen ötleteket, hogy "vagy fordítva". Össze fog zavarodni szegény még jobban:D
2022. szept. 13. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy én is csak azt mondtam megszülettek.. nevet nem is🤔

Sőt, anyósnak szerintem a férjem szólt

2022. szept. 13. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Neked mi bajod van? 😅

Kérdező: nekem mindig születési sorrendben jött a számra a nevük. Már amikor az Uh-n mondták, hogy az A baba fiú, a B baba lány, belém égett ez a sorrend.

Ettől nem fogja magát elnyomottnak érezni a másik, sőt, az én lányom szokott vele viccelődni, hogy tisztelni kell a testvérében a kort (1 perccel idősebb)

2022. szept. 13. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam telefonálni, mert feküdtem meg az ágyon 1-2 órát (már nem emlékszem). A férjem telefonált, így meg van oldva!
2022. szept. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!