Kos nők, hogyan mutatjátok ki, ha tetszik nektek valaki?
Figyelt kérdés
Csöndesek vagytok, és leginkább sehogy? Várjatok, hogy a férfi lépjen?
Esetleg próbáltok a közelébe férkőzni, teszem azt érintéssel, szoros öleléssel, hogy a az illető tudtára adjatok, tetszik nektek?
Vagy egyszerűen csak megmondjátok neki, minden kertelés nélkül, hogy tetszik nektek?
Tudom, hogy mások vagyunk, más-más bolygó jegyekkel, de én most csak szimplán azoktól a lányoktól/nőktől várnám a választ, akinek a napjegyuk kos♈
2022. ápr. 3. 10:36
2/7 anonim válasza:
Én csendes kost még nem láttam. Akár nő, akár férfi.
3/7 anonim válasza:
Asszony kos.
Ha rá várok, akkor szerintem mai napig nem lennénk együtt.
Független a csillagjegytől, a férfi dolga kezdeményezni! :D
Ui: Halak vagyok
4/7 Cubina válasza:
Édesanyám Kos volt, az igazi makacs, öklelős Kos. De nagyon hallgatag volt. Édesapám (Rák volt), akinek előtte már két felesége volt, addig udvarolt neki, amíg végre hozzáment feleségül. És apukám mindig azt mondta, hogy az előző felesége egy papagáj volt, most meg elvett egy halat. Mindig piszkálta anyukámat, hogy miért nem beszél (annyit). Ő meg mindig azt mondta, hogy MIT MONDJAK?Édes drága anyukám a pár hónappal ezelőtti haláláig ilyen hallgatag és távolságtartó volt, az utolsó percében is tartotta magát. Apukám meg már 27 éve nincs köztünk. :( Talán most együtt vannak és jókat beszélgetnek.
5/7 anonim válasza:
Van barátnőd?
- Nincs.
Akkor már van!
6/7 anonim válasza:
Ha foglalkozunk veled, többet mint mással akkor be jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!