Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnétek jobban?

Figyelt kérdés
És melyik a "jobb" és miért? Előnyők-hátrányok?

2022. szept. 11. 15:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

Mindig csak 2 kislányt akartam. Elsőre lányom lett, volt nagy öröm, másodjára már 12 hetesen közölték, hogy kisfiú lesz. Hirtelen megdöbbentem, mert abszolút nem számítottam rá, aztán valahogy átkapcsolt az agyam, és azonnal elkezdtem a pozitívumokat látni és nagyon örültem. Már 3,5 éves a fiam, 7 a lányom, imádom, hogy lányom és fiam is lett :)

Nemhez köthető pozitívumokat, negatívumokat nem tudok mondani, nem ezen múlik a személyiségük.

2022. szept. 12. 13:36
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

"Hirtelen megdöbbentem, mert abszolút nem számítottam rá.... "

Könyörgöm, egy gyerek vagy fiú lesz vagy lány, 50-50℅. Nem számított rá, hogy fiú is lehet! 🤣 Arra nem számítasz, hogy 3 lába lesz, nem arra, hogy fiú is lehet. Istenem, miért büntetsz ilyen emberekkel?! 🤣🤣🤣🤣

2022. szept. 12. 14:21
 23/25 anonim ***** válasza:
94%
Istenem utolsó, mekkora hülye vagy. Nyilván tudtam, hogy lehetséges, egyszerűen csak úgy gondoltam, hogy úgyis lány lesz. De fölösleges magyarázni, mert nyilván direkt nem akarod érteni, csak kötekedni vagy itt.
2022. szept. 12. 14:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Mindig is inkább kislányt szerettem volna, egyszerűen szívesebben nézek majd hercegnős meséket, mint Verdákat, szívesebben babázok majd mint kisautózok, aranyosabbnak találom a kislány ruhákat (és egy lány babának simán lehet venni a fiú részelgről is, fordítva talán ez kevésbé igaz). Meg valahogy a környezetemben azt látom, hogy a fiú gyerekek hangosabbak, nehezebben lehet velük bírni. De ezek persze csak sztereotípiák, amikkel amúgy még én magam sem értek feltétlen egyet, de ettől függetlenül mégis ilyen kép van a fejemben.

Lány is lesz végül, örülök neki. Persze ha fiú lett volna, annak is nagyon örültem volna, tök mindegy igazából, úgyis a gyerek személyisége a fontos, nem az, hogy mi van a lábai között.

2022. szept. 12. 17:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Fiút, de, ahogy más is írta, ha lányom lenne, se öltözne rózsaszínbe meg fidres-fodros cicomába! Kiskorában rövid haja lenne, mert nem tudok frizurát csinálni, csak összefogni a haját (nekem is rövid a hajam).
2022. szept. 23. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!