Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hány évesen szeretnétek babát milyen neműt ha több gyereket milyen korkülönbséggel.2009. szept. 8. 15:01
1/34 anonim válasza:
Szia!
Már van egy tíz hónapos lányom, 32 éves vagyok. 35 éves koromig szeretnék még egy babát. A párom kedvéért fiút, a szívem mélyén mégegy kislányt:)
2/34 anonim válasza:
én most egy fiut, utána egy kislányt, 32 vagyok
3/34 anonim válasza:
Szia!
Nekem már van 1fiú 1 lány.A lány a második kapcsolatomból,és a párom még füzi a fejem 1 fiúra,talán jövőre:)
4/34 anonim válasza:
Nekem még nincsen gyerekem, de szeretnék kislányt és kisfiút is. :) És kis korkülönbséggel. De tulajdonképpen mindegy, majd ahogy alakul.
5/34 anonim válasza:
24 vagyok, van egy fiam és szertnék még 2 tesót 30-35-ig, ahogy jön.
6/34 anonim válasza:
Az első babámmal kislányt szerettem volna, és fiúcska lett. ( Nem bánom!!) Kistesónak lányt szeretnénk, de ha fiú annak is ugyanúgy fogunk örülni.
7/34 anonim válasza:
Nekem egy kisfiam van majd később 6-7 év múlva még szertnék egy kislányt de lehet kisfiú is.
8/34 anonim válasza:
Nekem van egy lassan 3 éves fiam és most terhes vagyok ismét (reménykedek, hogy lány lesz.) Szerintem ez a korkülönbség talán még ideálisnak mondható. Egyébként örök életemben úgy képzeltem, hogy nekem lesz lányom, de ha a második is fiú lesz, akkor nem tartom kizártnak, hogy majd egy harmadikat is bevállalunk...hátha lány lesz! :))
9/34 anonim válasza:
ÉN három lányt szeretnék.Nem tudom egyszerűen elképzelni magam pasis anyaként,nah meg bennem is van a félsz,hogy majd olyan kibírhatatlan nyanya leszek mint azok a nők akik azthiszik a 40 éves fiukra,hogy még mindig 10 éves:D
Nah meg egy kislányt,olyan jó öltöztetni,lehet vele babázni...wááá:DőŐk lennének az én hercegnőim:D
Auróra(Csipkerózsika)
Odett( Hattyúk tava)
Helka ( Balatoni rege)
10/34 anonim válasza:
Van egy 3 hónapos lányom. Szeretnénk kistesót majd 4-5 év múlva, remélem, fiú lesz, de ha nem, az se baj. Az elsőt lánynak vártuk...az is lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!