Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hány évesen szeretnétek babát milyen neműt ha több gyereket milyen korkülönbséggel.
2009. szept. 8. 15:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
62%

16:05-ös! Végre egy HELKA!!!!! Eddig csak magamtól hallottam ezt a nevet, senki mástól. Gyönyörű név :)

Nekem két lányom van, most várom a harmadik gyermeket, nem bánnám, ha Ő is lány lenne :) De fiúnak is ugyanúgy fogok örülni, hiszen az még nincs :) A családban fele-fele, ki mit szeretne :)

2009. szept. 8. 18:09
 12/34 anonim ***** válasza:
58%

Ugye milyen szép név a Helka?Szerintem is:DBEle vagyok szerelmesedve:Dn is azt hittem,hogy csak én vagyok ennyire belezúgva:D

16.05ös voltam:D

2009. szept. 8. 18:57
 13/34 anonim ***** válasza:
75%
De jó, már min. ketten vagyunk :))))
2009. szept. 8. 19:56
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen szültem a fiam, mondjuk terhesen lányról álmodoztam, de nagyon örülök, hogy fiú lett. Szeretnék majd másodikat is, de legalább 6 év korkülönbség lesz, én kisebbet szerettem volna, de most kezdtem az egyetemet, ez egy gyerek mellett is nehéz, hát még kettő mellett... Remélem a második lány lesz, de jó lenne, ha kis korkülönbséggel kettő lenne akkor már, vagy ikrek lennének :)
2009. szept. 8. 20:31
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csatlakozom 16.05-öshöz, azzal a különbséggel, hogy én a lányokkal vagyok úgy, ahogy ő a fiúkkal. A pocaklakó kisfiúnak mutatta magát, három gyereket szeretnék, de nem bánnám, ha mindhárom fiú lenne, mint valami királyfik :)

Ha már a neveknél tartunk, az elsőt Sebestyénnek fogják hívni, ha lesz még, akkor a második Krisztián, a harmadik pedig Csaba lenne.

A lehető legkisebb korkülönbséggel szeretném őket, mondjuk, kétévente 1-et.

Most 28 vagyok és 20 hetes

2009. szept. 9. 12:07
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Én kislányt szeretnék, párom inkább fiút. Én egyet, ő kettőt, de most hogy már tudom hogy gond van nálam és nagyon nehezen jön össze az első is és akár a méhembe is kerülhet a dolog már hármat szeretnék. Ahol kettő "elfér" ott már a 3.nak is van hely. De ez még a jövő zenéje.

Mivel 30 vagyok most, párom 35 ezért kicsi lesz korkülönbség 2 max. 3 év vagy még kevesebb.

Annabella

Benedek

?

lesz ha minden igaz, bár erre még sajni van időnk átgondolni újra.

2009. szept. 14. 18:38
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Fiút szeretnék, és 21 és 19 év korkülönbséggel.
2009. szept. 14. 19:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok és egy fiút egy lányt szeretnék. De végül is mendegy a neme, lényeg, hogy egészséges legyen.
2009. szept. 14. 19:49
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmüen egy kis Tomit:)
2009. szept. 14. 20:07
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 18 hós kisfiam,és ikreket szeretnék melléjük kb 1-1,5 év múlva fiú-lány párost.Álmodozni lehet jeligére,ha csak egy lesz,akkor mégegy kisfiút.
2009. szept. 14. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!