Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?
16:05-ös! Végre egy HELKA!!!!! Eddig csak magamtól hallottam ezt a nevet, senki mástól. Gyönyörű név :)
Nekem két lányom van, most várom a harmadik gyermeket, nem bánnám, ha Ő is lány lenne :) De fiúnak is ugyanúgy fogok örülni, hiszen az még nincs :) A családban fele-fele, ki mit szeretne :)
Ugye milyen szép név a Helka?Szerintem is:DBEle vagyok szerelmesedve:Dn is azt hittem,hogy csak én vagyok ennyire belezúgva:D
16.05ös voltam:D
Szia! Csatlakozom 16.05-öshöz, azzal a különbséggel, hogy én a lányokkal vagyok úgy, ahogy ő a fiúkkal. A pocaklakó kisfiúnak mutatta magát, három gyereket szeretnék, de nem bánnám, ha mindhárom fiú lenne, mint valami királyfik :)
Ha már a neveknél tartunk, az elsőt Sebestyénnek fogják hívni, ha lesz még, akkor a második Krisztián, a harmadik pedig Csaba lenne.
A lehető legkisebb korkülönbséggel szeretném őket, mondjuk, kétévente 1-et.
Most 28 vagyok és 20 hetes
Én kislányt szeretnék, párom inkább fiút. Én egyet, ő kettőt, de most hogy már tudom hogy gond van nálam és nagyon nehezen jön össze az első is és akár a méhembe is kerülhet a dolog már hármat szeretnék. Ahol kettő "elfér" ott már a 3.nak is van hely. De ez még a jövő zenéje.
Mivel 30 vagyok most, párom 35 ezért kicsi lesz korkülönbség 2 max. 3 év vagy még kevesebb.
Annabella
Benedek
?
lesz ha minden igaz, bár erre még sajni van időnk átgondolni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!