Szerintetek van különbség a has vissza húzódásánál hogy kisfiút vagy kislányt szültél, illetve első vagy 2. baba?
Érdemes hasleszorítót használni? ez segít?
Milyen volt a hasatok szülés után pár nappal? Nagyon nagy maradt? vagy épp hogy csak látszódott vmi?
Szerintem ez alkati kérdés.
Vékony vagyok, pici volt a hasam, 100 centissel mentem szülni, de szinte ugyan olyan maradt szülés után is.
Kb. fél év múlva ment vissza olyanra, mintha 5 hónapos terhes lettem volna, most is még kb 4 hónapos terhesnek nézek ki, pedig már 8 hónapja szültem (mondjuk ez már tűrhető, más, nem szült nőnek is van ekkora pocija).
5 hónapig a terhes nadrágjaimat hordtam.
A haskötő jó, de én közvetlen szülés után nem tudtam felvenni, mert nem tudtam elviselni, ha valami hozzáér a hasamhoz, pedig sima szülésem volt. Kb. 1 hét után kezdtem hordani úgy a 7. hétig, de nem sokat segített (gondolom azért, mert nem az elejétől hordtam, bár lehet, hogy akkor sem segített volna).
Ja igen, biztos jót tenne a hasizom gyakorlat is, de nem sűrűn szánom rá magam sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!