Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?
27évesen született egy kisfiam(10.5hónapos),akkor nagyon lányt szerettem volna,és tervezzük a tesót most valamikor ,akivel már úgy vagyok,hogy a ruhák szempontjából fiú jobb volna,de a szívem kislányt szeretne :-)
aztán hogy lesz e majd valamikor harmadik....ki tudja
Én mindig is fiút akartam előbb, utána lányt.
Ehhez képest férjem lányt akart, rádumált, és lányunk is lett. Most megint terhes vagyok, fiúra vagyunk hangolva.
A korkülönbség 21 hónap lesz köztük.
21 évesen akartam szülni, ehhez képest 29 évesen siekrült az első:-)
Szia!
Nekem van két lányom és két fiam,de most 40felett szeretnék még egy babát,mindegy hogy fiú vagy lány,csak egészséges legyen!Tudom sokan most lehurrognak,hogy mit akar ez a vén p...a,de nem számit én felvállalom magamat a leszólások ellenére is!És unokázni egyáltalán nem akarok,csak a saját gyerekeimmel foglalkozni!Egyébként még mindegyik kiskorú!:)))
Mindenkinek sok sikert és minden jót!:)))
"Fiút szeretnék, és 21 és 19 év korkülönbséggel."
Ez miért nem jó?
Van két gyerek, és szeretnék még egy fiút. Baj? Vagy nem hasznos? Kell a magyar, nem?
Na, most látom, nem vagyok egész egyedül :)
Előző.
Szia!
20 éves vagyok, most szültem az első babámat. 8 hetes a kis fiam. Később lehet, hogy szeretnénk még egyet, de csak 13-15 év múlva, de csak akkor ha a kisfiam is szeretne kis tesót. Ha Ő azt mondja, hogy ne legyen akkor nem lesz. A párom és én is úgy gondoljuk, hogy nekünk elég egy gyerek, de lehet, hogy később megváltozik a véleményünk. Minden vágyunk egy szép egészséges kisfiú volt és Hála Istennek megadatott :) Ha úgy adódik, hogy lesz még egy nekem mindegy, hogy lány lesz e vagy fiú csak egészséges legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!