Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hány évesen szeretnétek babát milyen neműt ha több gyereket milyen korkülönbséggel.
2009. szept. 8. 15:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy mindegy csak egészséges legyen. Én is kislányt akartam, de kisfiam lett volna, csak 36hetesen meghalt a pocakomban. Úgy hogy mindegy hidd el.
2009. szept. 14. 20:50
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok és van egy 2,5 hónapos kisfiam. Én nagyon lányt szerettem volna, szinte belebetegettem amikor megtudtam, hogy kisfiú. De IMÁDOM őt!!! Szeretnénk még egy babát kb. 3-4 év múlva
2009. szept. 14. 21:03
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

27évesen született egy kisfiam(10.5hónapos),akkor nagyon lányt szerettem volna,és tervezzük a tesót most valamikor ,akivel már úgy vagyok,hogy a ruhák szempontjából fiú jobb volna,de a szívem kislányt szeretne :-)

aztán hogy lesz e majd valamikor harmadik....ki tudja

2009. szept. 14. 21:06
 24/34 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig is fiút akartam előbb, utána lányt.

Ehhez képest férjem lányt akart, rádumált, és lányunk is lett. Most megint terhes vagyok, fiúra vagyunk hangolva.

A korkülönbség 21 hónap lesz köztük.

21 évesen akartam szülni, ehhez képest 29 évesen siekrült az első:-)

2009. szept. 14. 21:19
 25/34 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nekem van két lányom és két fiam,de most 40felett szeretnék még egy babát,mindegy hogy fiú vagy lány,csak egészséges legyen!Tudom sokan most lehurrognak,hogy mit akar ez a vén p...a,de nem számit én felvállalom magamat a leszólások ellenére is!És unokázni egyáltalán nem akarok,csak a saját gyerekeimmel foglalkozni!Egyébként még mindegyik kiskorú!:)))

Mindenkinek sok sikert és minden jót!:)))

2009. szept. 14. 21:22
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

"Fiút szeretnék, és 21 és 19 év korkülönbséggel."

Ez miért nem jó?

Van két gyerek, és szeretnék még egy fiút. Baj? Vagy nem hasznos? Kell a magyar, nem?

2009. szept. 14. 21:38
 27/34 anonim ***** válasza:
75%

Na, most látom, nem vagyok egész egyedül :)

Előző.

2009. szept. 14. 21:39
 28/34 anonim ***** válasza:
87%
Van egy másfél éves kislányom.Mindig azt mondtam a huszas éveimben, hogy 30 évese szeretnék férjhez menni, és akkor szülni.Ehhez képest 28 évesen mentem férjhez, és majdnem 34 voltam amikor szültem.Titkon mindig is kislányra vágytam, de gondoltam,ha ennyire lányt akarok biztos fiú lesz.Senkinek nem mertem mondani, hogy egy két kislány volt mindig is az álmom.:)Meg amikor kiedrült, hogy terhes vagyok, akkor tutira fiút éreztem.Amúgy meg tök mindegy, csak egészséges legyen.Szeretnénk mégegy babát a férjemmel, két év korkülömbséget szerettünk volna, de a császáros komplikációim miatt két év után lehet csak elkezdeni a gyerekprojektet.Én megint lányt érzek másodiknak, de egy valaki aki jósolással foglalkozik, ő fiút mondd másodiknak.Amúgy mindegy nem az a lényeg végül is, hogy milyen nemű, csak legyen és egészséges legyen.:)
2009. szept. 14. 23:55
 29/34 anonim ***** válasza:
87%
Már 2 fiam(a nagy 17 éves,a kicsi 16 hónapos),és szeretnék még egy babát.Vágyom egy kislányra,de azt sem bánom,ha ő is kisfiú lesz.
2009. szept. 15. 08:08
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

20 éves vagyok, most szültem az első babámat. 8 hetes a kis fiam. Később lehet, hogy szeretnénk még egyet, de csak 13-15 év múlva, de csak akkor ha a kisfiam is szeretne kis tesót. Ha Ő azt mondja, hogy ne legyen akkor nem lesz. A párom és én is úgy gondoljuk, hogy nekünk elég egy gyerek, de lehet, hogy később megváltozik a véleményünk. Minden vágyunk egy szép egészséges kisfiú volt és Hála Istennek megadatott :) Ha úgy adódik, hogy lesz még egy nekem mindegy, hogy lány lesz e vagy fiú csak egészséges legyen. :)

2009. szept. 15. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!