Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szeretnétek jobban,...

Ti mit szeretnétek jobban, kislányt, vagy kisfiút elsőre?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 01:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Kisfiut. Masodikra is.
2015. dec. 8. 04:18
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Kisfiút szerettünk volna a férjemmel, fiunk is lett. Nem tudom, hogy miért, de onnantól, hogy kiderült, terhes vagyok, valamiért ez volt a dilim. Mondjuk tuti, ha kiderült volna, hogy kislány, akkor is ugyanúgy örültünk volna, mert van ismerősöm, aki két hétig sírt, nem ment be dolgozni, mert nem olyan nemű volt a baba mint szerette volna....
2015. dec. 8. 07:14
 3/13 kikkina88 ***** válasza:
100%
En kislanyt szerettem volna elsore is meg is let es most is.ugy nez ki most is bejon.:-Dbar igazsag szerint masodjara sokkal nyitottabb voltam.
2015. dec. 8. 07:15
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Elsőre mindketten fiút szerettünk volna, be is jött! Másodszor már úgy voltam, hogy mindegy, de inkább fiú, ez is bejött! Ha lenne harmadik, akkor már lányra szavaznék, hogy azt is kipróbáljam, de akkor sem esnék kétségbe, ha fiú lenne! De ez már a jövő titka!😊
2015. dec. 8. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Kislányt szerettem volna és kislány is lett. Az első perctől tudtam.

Ha lesz 2. babánk nagyon remélem, hogy kislány lesz.

Nem szeretnék fiút.

2015. dec. 8. 08:48
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Mindig is kislányt szerettem volna, szerencsés vagyok, mert kislányom született :) Majd mire 3 éves lesz, szeretnénk neki egy testvért, én nem bánnám, ha ő is kislány lenne. Most, hogy megvan a lányom, már főleg nem tudom magam kisfiúval elképzelni. Persze ha fiú lesz, az sem baj, de inkább lány felé húzok. Apa másodjára azért szeretne egy kisfiút.
2015. dec. 8. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Kislányt szerettünk volna és ugyanúgy örültünk amikor kiderült, hogy kisfiú. :)

Szeretnénk még egy babát majd, ugyanez lesz.. Szeretnénk egy kislányt de ha kisfiú lesz, úgy is tökéletes.

2015. dec. 8. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi kislányt szerettünk volna, kisfiú lett. Én nagyon beleéltem magam hogy kislány, mikor kiderült hogy kisfiú, elég sokára, kb. 22-23 hetes terhes voltam mire biztosra megmutatta magát, egy kicsit sírtam, annyira kislányra vágytam. De 1-2 nap után nem volt gond, most el sem tudnám képzelni, hogy lányom legyen. Én sem voltam nagy babás, jobban elvagyok a kisautós fiús játékokkal. :)
2015. dec. 8. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően mindegy volt, de ha inkább kicsit a lány felé "húztunk". Amikor az orvos mondta, hogy kisfiú, akkor mindketten teljes szívből örültünk a kisfiúnak, soha egy pillanatig nem bánkódtunk miatta. Egy éves elmúlt a gyerek, és tök jó dolog fiús anyának lenni (lányosnak is nyilván az lenne).

Szeretnénk majd másodikat, nagyjából ott is mindegy lesz a neme. Jó lenne kislány, mert akkor azt is átélhetném, milyen lányos anyának lenni, de jó a kisfiú is, mert azt meg már ismerem :)

2015. dec. 8. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kislányt szerettünk volna a párommal, és kislányt is várok :). Első baba.
2015. dec. 8. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!