Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnétek jobban?

Figyelt kérdés
És melyik a "jobb" és miért? Előnyők-hátrányok?

2022. szept. 11. 15:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Fiút szerettem volna, lett is belőle 5 :) 💙
2022. szept. 11. 15:27
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Kisfiút
2022. szept. 11. 15:27
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Kislányt és kislány is lett! 😊
2022. szept. 11. 15:35
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Kisfiút 💙
2022. szept. 11. 15:48
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Fiút szerettem volna, kislányt sejtettem, amikor terhes lettem, és kisfiú lett ❤️ Mások is mondták már, hogy vagány, ösztönösen fiús anyuka vagyok 😊
2022. szept. 11. 16:08
 6/25 anonim ***** válasza:
55%
Hát az első babánál nagyon lányt akartam és az is lett. ☺️Igazából én nagyon csajos lány vagyok, szeretek öltözködni meg hajat csinálni ( seggig ér a hajam). Nagyon vágytam rá hogy majd csajos témák meg csajos programok legyen a kislányommal. Most egy éves és imádom. Igaz hogy rövid a haja, de azok a tündéri ruhák meg hajpántok😍😍😍 Most vagyok 2 hónapos terhes a második babával és úgy érzem bárminek örülnék. Tényleg az a lényeg hogy egészséges legyen. Mondjuk hazudnék ha azt mondanám hogy nem lenne jó még egy kislány, márcsak azért is mert rengeteg kislány ruha maradt a nagyról. :)
2022. szept. 11. 16:09
 7/25 anonim ***** válasza:
26%
Ha valakinek nem mindegy a baba neme, inkább ne vállaljon gyereket, mert ha nem jön be a kívánság, leginkább a gyerek szívja meg azzal, hogy szeretet nélkül nő fel.
2022. szept. 11. 16:10
 8/25 anonim ***** válasza:
67%

Elképzelni sem tudtam, hogy fiam

legyen, még csak gondolkodni sem gondolkodtam fiú néven, aztán amint kimondták, hogy fiú, attól a pillanattól (és azóta sem) pedig azt nem, hogy lányom legyen 😄

Most úgy érzem, hogy ha százat szülnék mind a százat fiúnak akarnám :D

Én kb annyi előnyt látok benne eddig (3 hós) hogy a lányruhákra komolyan rámenne az egész vagyonom, míg a fiú ruhákra nem. Meg talán könnyebb éjjel halál kómásan pelenkázni amikor az orrodig sem látsz, mert nem kell figyelni merre törlöd ‘:D

2022. szept. 11. 16:18
 9/25 anonim ***** válasza:
65%
Én azt hittem mindig is, hogy kislányom lesz, de a fiamat én sem adnám 1000 lányért sem. Annak ellenére, hogy nő vagyok, teljesen rá vagyok hangolódva, fiús vagány kislány voltam, talán ezért 😊
2022. szept. 11. 17:41
 10/25 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy csak megsúgom, hogy a fiúk jóval anyásabbak, mint a lányok, akik inkább az apjukért rajonganak (mint ahogy a nők jobban kötődnek a fiú gyerekekhez, a férfiak pedig a lány gyerekekhez).
2022. szept. 11. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!