Kisfiút vagy kislányt szeretnétek jobban?
Figyelt kérdés
És melyik a "jobb" és miért? Előnyők-hátrányok?2022. szept. 11. 15:23
1/25 anonim válasza:
Fiút szerettem volna, lett is belőle 5 :) 💙
3/25 anonim válasza:
Kislányt és kislány is lett! 😊
5/25 anonim válasza:
Fiút szerettem volna, kislányt sejtettem, amikor terhes lettem, és kisfiú lett ❤️ Mások is mondták már, hogy vagány, ösztönösen fiús anyuka vagyok 😊
6/25 anonim válasza:
Hát az első babánál nagyon lányt akartam és az is lett. ☺️Igazából én nagyon csajos lány vagyok, szeretek öltözködni meg hajat csinálni ( seggig ér a hajam). Nagyon vágytam rá hogy majd csajos témák meg csajos programok legyen a kislányommal. Most egy éves és imádom. Igaz hogy rövid a haja, de azok a tündéri ruhák meg hajpántok😍😍😍 Most vagyok 2 hónapos terhes a második babával és úgy érzem bárminek örülnék. Tényleg az a lényeg hogy egészséges legyen. Mondjuk hazudnék ha azt mondanám hogy nem lenne jó még egy kislány, márcsak azért is mert rengeteg kislány ruha maradt a nagyról. :)
7/25 anonim válasza:
Ha valakinek nem mindegy a baba neme, inkább ne vállaljon gyereket, mert ha nem jön be a kívánság, leginkább a gyerek szívja meg azzal, hogy szeretet nélkül nő fel.
8/25 anonim válasza:
Elképzelni sem tudtam, hogy fiam
legyen, még csak gondolkodni sem gondolkodtam fiú néven, aztán amint kimondták, hogy fiú, attól a pillanattól (és azóta sem) pedig azt nem, hogy lányom legyen 😄
Most úgy érzem, hogy ha százat szülnék mind a százat fiúnak akarnám :D
Én kb annyi előnyt látok benne eddig (3 hós) hogy a lányruhákra komolyan rámenne az egész vagyonom, míg a fiú ruhákra nem. Meg talán könnyebb éjjel halál kómásan pelenkázni amikor az orrodig sem látsz, mert nem kell figyelni merre törlöd ‘:D
9/25 anonim válasza:
Én azt hittem mindig is, hogy kislányom lesz, de a fiamat én sem adnám 1000 lányért sem. Annak ellenére, hogy nő vagyok, teljesen rá vagyok hangolódva, fiús vagány kislány voltam, talán ezért 😊
10/25 anonim válasza:
Amúgy csak megsúgom, hogy a fiúk jóval anyásabbak, mint a lányok, akik inkább az apjukért rajonganak (mint ahogy a nők jobban kötődnek a fiú gyerekekhez, a férfiak pedig a lány gyerekekhez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!